Didrihsone atguvusi savu "Instagram" kontu ar vairāk nekā 40 tūkstošiem sekotāju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/didrihsoonee

Maija sākumā tika bloķēts pretrunīgi vērtētās influenceres un apģērbu tirgones Elīnas Didrihsones veikala "Butterfly" "Instagram" konts. Nu viņa to atguvusi.

Trešdien, 18. maijā, Didrihsonu pāris svinēja savu sesto kāzu jubileju un saviem sekotājiem atklāja, ka atguvuši uzņēmuma kontu, kuram seko vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku. "Nespēju noticēt, ka konts ir atgriezts!" līksmoja Didrihsone.

Didrihsone pagaidām neatklāj, kādu iemeslu dēļ konts uz laiku tika bloķēts, taču iepriekš pauda minējumu, ka tas esot nelabvēļu pirksts. "Es jau biju pilnībā samierinājusies un atvadījusies. Es nezinu iemeslu, kāpēc profils bija slēgts, un nezinu, kāpēc tas ir atvērts. Vienkārši zvana vīrs un saka, ka ir labas ziņas," saviem sekotājiem stāsta Elīna.

Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības viļņošanos. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu