"Es biju patiess." Marģers Majors pirmo reizi runā par šķiršanos no Elīnas Bojarkinas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aktrise Elīna Bojarkina publiski vairākkārt izteikusies par attiecībām nu jau ar bijuši draugu Marģeru Majoru. Viņš līdz šim ir vairījies runāt publiski, bet nu sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Marģers pirmo reizi dalījās pārdomās par pēdējā laika notikumiem publiskajā telpā.

Elīna gan neuzskata, ka dara kaut ko nepareizi, šķetinot savas attiecības publiski, viņa vien cenšoties būt atklāta un tāda, kāda ir.

Kas par situāciju sakāms Marģeram?

"Šis nebija spontāns lēmums no manas puses, tas nāca ilgi, apmēram pusgadu, un šī nebija pirmā reize, kad es gribēju šķirties ar cerību un ticību, tikai ar cerību un pat bez cerības. Un kā tas ir, ka tevi mīl, bet tu nemīli, – viena no manām mīļākajām frāzēm manam mīļam draugam Oto ir "stay true" (paliec patiess).

Es biju patiess, un šis ir tas, ko mana patiesība maksā. Patiesība var būt sāpīga, un pāri tam es joprojām palieku patiess pret sevi."

Elīna arī atklāti pateikusi, ka būtu gatava atjaunot attiecības. Ko Marģers atbildētu? "Es jau viņai reiz atbildēju – mēs neesam kopā, kas ir beidzies, ir beidzies. Man tas šķiet absurdi, kas pēc šķiršanās izrietējis un noteikti izrietēs vēl. Es savas mācības šajās attiecībās esmu guvis, un paldies par to."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Bojarkina marta beigās soctīklos dalījās ar emocionālu vēstījumu, atklājot, ka izjukušas viņas attiecības ar LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru.

Pilnu interviju par Marģera domām par šķiršanos, sevi, ģimeni un visu ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu