Fiļs cenšas atturēt mīļoto no publiskiem komentāriem par viņa bijušajām attiecībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Publiskajā šķiršanās skandālā starp kādreizējo "ABLV bankas" līdzīpašnieku Oļegu Fiļu un viņa bijušo sievu Santu Bernālu iesaistījusies arī Fiļa tagadējā mīļotā sieviete Kristīne Jelinska. Tiesa, Fiļs cenšas atturēt draudzeni no jebkādiem komentāriem.

Fiļs un Jelinska snieguši interviju žurnāla "Santa" jaunākajā numurā. 

No publiski pieejamās informācijas saprotams, ka publiskajā skandālā ir divas daļas: Fiļs vēlas atgūt no bijušās sievas ne tikai aizdevumu, bet arī dāvanas – automašīnu, rotaslietas. Uz intervētājas norādi, ka cilvēki par to šūmējas un vai tad dāvanas atprasa, atbild Kristīne. "Nav runa nav par dāvanu atņemšanu. Es pazīstu Oļega pirmās divas sievas un zinu, ka šķiroties Oļegs izturējās cieņpilni, neko nav prasījis atpakaļ. Tāpat es zinu, ka, pat ja mums kādreiz kaut kas atgadītos, es uz ielas nepalikšu. Ja būšu godīga un neizmantošu Oļega uzticēšanos ļaunprātīgi, viņš par mani parūpēsies," tā Jelinska.

Jelinska iepriekš publiskojusi asu ierakstu, vēršoties pie mīļotā bijušās. "Ko lai saka, rakstīšanas un makaronu karināšanas uz ausīm iemaņas neesi zaudējusi, tā pat kā atmetusi dzeršanu," rakstīja Jelinska.

"Es biju nikna un vienkārši nenoturējos…" izteikumus komentē Jelinska.

Arī Fiļs piebilst: "Kristīne ir tikpat taisnīgs cilvēks kā es, un viņai ir grūti to visu turēt."

"No bijušā vīra aizgāju bez nekā. Kaut arī tur man bija viss kas," saka Kristīne. Uz ko Fiļs norāda: "Nu, ko darīt? Tāda situācija ir izveidojusies. Ja divi pieauguši cilvēki nevar godīgi vienoties ārpus tiesas, ja gandrīz ģimenes strīdā esmu spiests iesaistīt tiesu, skaidrs, ka problēma ir ļoti liela. Līdz ar to vienkārši jāgaida rezultāts un jāpatur sevī emocijas, kas nav viegli. Bet es Kristīni ļoti cienu par to, ka viņa, esot man blakus, to pacieš. Arī pārējā ģimene pacieš."

Intervijā gan Fiļs cenšas neturpināt šo tēmu un uzsver: "Un es, protams, centīšos Kristīni atturēt no komentāriem, jo tās tomēr ir manas bijušās attiecības, tāpēc laikam nebūtu labi pārāk to publiskot."

"Vienīgais, kas mani uztrauc, – man nepatīk, ka cilvēki par Oļegu domā nepatiesības, ka tiek bojāta viņa reputācija. Jo viņš tiešām ir ļoti, ļoti labs cilvēks. (..) Tikai Oļega dēļ es klusēju," tā Jelinska.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jūnija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu