Miks Indrašis vieš skaidrību par savu attiecību statusu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Hokejists Miks Indrašis realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja, kāds ir viņa attiecību statuss, un runāja arī par to, kā viņam izdodas apvienot bērnu audzināšanu ar savu profesiju. 

Indrašis vieš skaidrību un apbēdina dāmas - viņš ir aizņemta vīrieša statusā. Vaicāts, cik ilgi ir jaunajās attiecībās, viņš konkrētu laiku nenosauc, taču noteic: "Kādu laiku." 

Viņa izredzētā dāma esot latviete, taču vārdu gan viņš izvēlas paturēt noslēpumā. 

Miks ir arī divu bērnu tētis, un tēma par laiku ģimenei un karjerai viņam nav viena no patīkamākajām. Viņš saka:

"Jā, šī tēma ir sarežģīta. Viegli tas nav, ir diezgan nogurdinoši, gribas viņus satikt, bet ir sanācis kā sanācis. Tas nav ne patīkami, ne vienkārši."

Sarunā Miks atklāja arī to, ka gadā Latvijā ir vien trīs mēnešus, bet pārējā laikā ir Vācijā. Neskatoties uz ilgo prombūtni, viņš domā par savu ģimenes ligzdiņu un atklāj, ka Rīgas centrā viņam ir dzīvoklis. 

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē svinēja uzvaru pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Latvija pagarinājumā ar 4:3 (2:2, 0:0, 1:1, 1:0) pieveica ASV valstsvienību.

Divus vārtus Latvijai guva Kristiāns Rubīns, pa vieniem - Roberts Bukarts un Jānis Jaks, bet ASV divus vārtus guva Roko Grimaldi, vienus - Mets Koronato.

Saeima svētdien, 28. maijā, īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29. maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Vairāk skaties 1188.lv!

Foto: Tūkstošiem hokeja līdzjutēju sveic Latvijas hokeja izlasi

VIDEO: "Prāta vētra" sagaida Latvijas hokeja varoņus 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu