Ančevskis: Es nenovēlu nevienam cilvēkam tādu dzīvi, kāda man bijusi (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis
Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas Nacionālajā teātra aktieris Ainārs Ančevskis intervijā žurnālam "Ieva" lakoniski izsakās par jauno ģimeni. 

Kā zināms, 2016. gadā izjuka Ančevska laulība ar Martu Grasi, un viņš šķiršanos ļoti smagi pārdzīvoja un pat ārstējās no depresijas. Taču 2020. gadā medijos parādījās ziņas, ka talantīgajam aktierim izveidojusies jauna ģimene. 

Vaicāts, kā viņš jutās, kad pēc šķiršanās viņa un bijušās sievas kopīgais dēls Raitis izvēlējās dzīvot kopā ar tēti, aktieris atbild: "Tas bija svētīgs laiks, jo mūsu attiecības tikai uzlabojās. Mēs tagad ar puiku runājam par tādām tēmām, par kurām ar savu tēvu nekad neesmu runājis, lai cik ļoti biju viņam pieķēries."

Dzīvojot divatā ar dēlu, pie Ančevska atnāca jaunas attiecības. Par tām viņš izsakās lakoniski: "Man šķiet, mums katram ir cilvēciska vēlme pēc mīļuma, ķermeņa siltuma. Varam jau stāstīt daudz ko, bet tādi nu reiz tie instinkti mums ielikti. (..) Jo bija periods, kad es tiešām muku prom no ģimenes darbos - mājās ir problēmas, un kāpēc tās risināt, ja tā vietā var normāli iejūgties darbos un atnest mājās naudu? Bet nē, par savu jauno ģimeni es neko vairāk nestāstīšu.

Mēs esam ģimene, esam pārcēlušies uz laukiem, un ar to stāsts beidzas. Pārāk svaigs vēl viss."

Savukārt uz jautājumu, kas viņam palīdzējis iziet cauri grūtiem dzīves brīžiem, aktieris atklāti saka - visu laiku bija dzīvojis citiem un savas dzīves viņam neesot bijis. "Varbūt tāpēc tas bezdibenis beigās izrādījās tik liels. Es nenovēlu nevienam cilvēkam tādu dzīvi, kāda man bijusi. Tā nebija slikta, bet sāpīga. Bet atkal jau - paldies visiem apstākļiem, kas mani ir izveidojuši par to cilvēku, kāds esmu tagad. Ar daudzām negulētām naktīm, asarām un arī ar alkoholu," tā Ančevskis. "Bija viens, tagad jau ļoti mīļš cilvēks, kas man tajā laikā palīdzēja un tiešām stutēja un lipināja kopā - lēni, mierīgi, glaudot un arī sitot. Bet man vēl daudz jāmācās attiecībā uz sevis mīlēšanu. 

Man bija ļoti grūti pieņemt, kad man teica - tev jāsāk domāt par sevi. Jāmīl sevi."

Pilnu interviju ar Aināru Ančevski lasi žurnāla "Ieva" 31. maija numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu