FOTO ⟩ Koši un jaudīgi izskanējis "Riga Pride 2023" koncerts Vērmanes dārzā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieskats "Riga Pride 2023" koncertā
Ieskats "Riga Pride 2023" koncertā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien, 3. jūnijā, plkst. 13 norisinājās cilvēktiesību nedēļas "Riga Pride" jeb Rīgas praida nedēļas galvenais notikums - lielais gājiens "Mēs visi esam Latvija". Gājiens noslēdzās ar koncertu Vērmanes dārza estrādē. Aplūko TVNET sarūpēto foto atskatu!

"Riga Pride" parks Vērmanes dārzā viesiem bija atvērts jau no plkst. 12. Parkā varēja iegādāties dzērienus un uzkodas, apmeklēt organizāciju informatīvās teltis un atpūsties draudzīgā un iekļaujošā atmosfērā.

Gājiens Vērmanes dārzā noslēdzās ar īpašu svētku koncertu “Atplauksti! Mātei Latvijai visi bērni ir mīļi”, kurā uzstājās tādi Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi kā Markus Riva, Samanta Tīna, Laime Pilnīga, M*uku Sencis un Grandmasters Neons, Singapūras Satīns, KRATA, VIŅA, Katrīna Dimanta, Pirmā sieviete Latvijā, Baltijas Drag kolektīvs, KNTY, Kiki House of Tutti un citi. Pasākuma norise būs improvizācijas teātra “DIVAS” rokās.

Iedvesmoti pēc "Riga Pride 2023" gājiena “Mēs visi esam Latvija” un neatkārtojamā koncerta “Atplauksti! Mātei Latvijai visi bērni ir mīļi” visi tālāk aicināti doties uz kvartālu “Briania”, kas atver savus viesmīlgos vārtus, lai tas pārtaptu par "Riga Pride Village" jeb iekļaujošāko vietu Rīgā.

"Pride Village" uztstāsies DJ Jazzy Marky & Nick Ustinov Jr. Drag, Pirmā sieviete Latvijā, Vencheska un Bils Lagūns. "Riga Pride Village" durvis vērs arī M/Darbnīca, kultūrvieta “Skapis”, One One un Labietis. Dažādi vakara pasākumi dažādām gaumēm - viss vienā kvartālā, lai atplauktu.

Video: Atskats uz "Riga Pride 2023"

"Riga Pride" organizē LGBTI un viņu draugu apvienība "Mozaīka", sadarbībā ar "Active Rainbow", Latvijas Dažādības hartu, bāru "skapis", kvartālu "Briānija" un daudzām citām nevalstiskajām organizācijām, kultūrvietām, uzņēmumiem, starptautiskajām institūcijām.

Foto: Rīgas praida gājiens 2023

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu