Latvijas Leļļu teātris aicina skolotājus bez maksas apmeklēt izrādes jūnijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgara Kaufelda iestudējums "Smalkās kaites" pēc Erika Ādamsona noveļu motīviem
Edgara Kaufelda iestudējums "Smalkās kaites" pēc Erika Ādamsona noveļu motīviem Foto: Latvijas Leļļu teātris

Noslēdzot 79. sezonu, Latvijas Leļļu teātris izsludinājis akciju, kuras ietvaros skolotāji var saņemt bezmaksas ielūgumus uz jūnija izrādēm. Akcija paredzēta, lai laikā, kad skolēni jau devušies vasaras brīvdienās, skolotājiem dotu iespēju iepazīties ar jaunākajiem iestudējumiem skolas vecuma bērniem un izvērtēt, vai kādu no tiem būtu vērts iekļaut nākamā mācību gada kultūras programmā.

Latvijas Leļļu teātrī pēdējo sezonu laikā jūtami pieaudzis jauniestudējumu skaits, kas paredzēti skolēnu auditorijai. Arī 80. sezona būs īpaši veltīta repertuāra paplašināšanai šai publikas daļai, tostarp iestudējot izrādes pusaudžiem. Oktobra beigās režisors Valters Sīlis veidos Viles Jurgas un Itagaki Linas grāmatas “Sibīrijas haiku” versiju papīra animācijas tehnikā bērniem no 10 gadu vecuma, savukārt horeogrāfs un režisors Rūdolfs Gediņš decembrī piedāvās Ernesta Teodora Amadeja Hofmaņa pasakas “Riekstkodis” versiju laikmetīgā vizuālā teātra valodā.

Foto: Publicitātes foto

Jūnijā vēl iespējams apmeklēt izrādes “Vafeļu sirdis. Misija - tētis” (rež. Intars Rešetins), “Divi mazi mežonēni” (rež. Andris Zeļonka), “Kiosks” (rež. Vija Blūzma) un “Skroderdienas Silmačos” (rež. Valdis Pavlovskis un Laila Kirmuška). Ja akcija gūs atsaucību, šāds piedāvājums varētu tikt izsludināts arī augustā pirms mācību gada sākuma.

Lai iegūtu bezmaksas biļeti, skolotājam jādodas uz Latvijas Leļļu teātra kasi Rīgas Latviešu biedrības namā un jāuzrāda derīga ITIC karte vai izziņa no skolas par darba attiecībām kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Viena persona var saņemt vienu bezmaksas biļeti uz katru izrādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu