"Nedēļu nabaga dzīvnieks bija karājies ķēdē!" Kur nonācis Bindru ģimenes pamestais sunītis Mailo (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mailo un Bindru ģimene
Mailo un Bindru ģimene Foto: facebook.com/kepa.lv, publicitātes

Par pēdējā laika skaļāko skandālu kļuvis Bindru ģimenes lēmums atdot sunīti Mailo jauniem saimniekiem turpmākai dzīvei pie ķēdes, ko atspoguļo šovs "Ģimene burkā". Nu zināms sunīša Mailo liktenis. 

Kā žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj dzīvnieku aizsardzības biedrības "Ķepu ķepā" vadītāja Gundega Bidere, Mailo ir nonācis pie viņiem. "Nedēļu nabaga dzīvnieks bija karājies ķēdē," saka Bidere.

Viņa neatklāj, kā Mailo pie viņiem nokļuvis, vien norāda, ka cilvēks "izdarīja visu, lai vestu Bindres kundzi pie prāta, un pierunāja suni atvest pie mums uz patversmi".

Bidere neslēpj - Mailo patversmē nonācis bēdīgā stāvoklī.

"Pa nedēļu sunim uz kakla jau bija radušies nobrāzumi, jo ķēde Mailo tika uzlikta pa tiešo, bez kaklasiksnas. Vēl pēc nedēļas tā iegrauztos miesā, un tad jau būtu kriminālpārkāpums par suņa kropļošanu," saka patversmes vadītāja.

Tāpat viņa atklāj, ka suns neesot bijis vakcinēts, kā arī viņam netika atrasts čips. Suns arī nav ticis kastrēts.

Nonākot patversmē, Mailo bija satraucies, sabijies, bet nu pamazām atplaukst, lien klēpī, nāk laizīt seju. "Ļoti draudzīgs, bet nemaz nav socializēts, turklāt ar tieksmi dominēt. Ar viņu būs nopietni jāstrādā, lai varētu meklēt Mailo jaunas mājas," saka Bidere. 

"Cilvēka nodevība ir emocionāls trieciens, un rādīs laiks, kādas sekas tā būs radījusi Mailo psihei. Ļoti ceram, ka atradīsim labu ģimeni, kas viņu mīlēs un rūpēsies. Ja kādam ir vēlme Mailo adoptēt, brauciet iepazīties," aicina Bidere.

Jau ziņots, ka pēc Bindru ģimenes rīcības šovs "Ģimene burkā" pārtraucis ar viņiem sadarbību. 

Šovā tika atainots, kā šova dalībniece Agrita Bindre ar vecāko meitu Esteri atvadās no sava suņa Mailo, aizvedot viņu uz lauku viensētu, kur turpmākā dzīve būs jāpavada pie ķēdes.

Viss sācies ar to, ka Bindru ģimenei jāmeklē jauna dzīvesvieta, jo pašreizējās mājas saimnieks lauzis īres līgumu. Viens no iemesliem esot četrkājainā mīluļa Mailo nodarītie postījumi. Agrita lēma atvadīties no Mailo, par kuru savulaik uzņēmās rūpēties.

Gan Bindru ģimene, gan šova veidotāji saņēma asus pārmetumus.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 6. jūnija numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu