Grupa "Laika suns" šovakar iesāks Kalnciema kvartāla vasaras sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laika suns"
"Laika suns" Foto: publicitātes

Šodien plkst. 19:00 ar grupas "Laika suns" koncertu Kalnciema kvartālā tiks atklāta vasaras sezonas kultūras programma "Vasara ārā. Vasara kopā".

Kalnciema kvartāls uzņēmies sagādāt mūzikas programmu visas vasaras garumā –līdzās aktuālu pašmāju un ārzemju grupu koncertiem un dīdžeju setiem gaidāmi vakari, kas tiks veltīti gan sievietēm Latvijas mūzikā, gan elektroniskajai un eksperimentālajai mūzikai. Tiks rīkoti regulāri džeza vakari, tāpat Kalnciema kvartāls parūpēsies arī par hiphopa mūzikas cienītājiem un aicinās uz elektroniskās mūzikas dienas ballītēm.

Kalnciema kvartāls
Kalnciema kvartāls Foto: Privātais arhīvs

Grupa "Laika suns" atklās Kalnciema kvartāla vasaras sezonu. "Laika suns" ir rokgrupa no Rīgas, kas šajā pavasarī atzīmē desmito gadu pastāvēšanu. Grupas sastāvā ir Arnis Račinskis, Kārlis Josts, Elvijs Pārpucis un Jānis Burmeisters. Grupa plašāk pazīstama ar dziesmām "Pavasari" un "Atceries Rīgu vasaras naktīs". Šogad iznākusi grupas iepriekš nepublicēto jeb "zudušo" ierakstu kolekcija "Tālās gaismas".

Papildus muzikālajai programmai Kalnciema kvartāls aicinās piedalīties tematiskajos vakaros, kas veltīti konkrētām interesentu grupām, to starpā mākslas pasaules baudītājiem, galda spēļu un šaha cienītājiem, veselīga dzīvesveida piekritējiem, tūrisma entuziastiem un citiem. Kalnciema kvartālā notiks arī vairāki pasākumi bērniem un jauniešiem, to skaitā radošās meistarklases dažādu mākslinieku vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu