Dodies uz UNREAL festivālu un laimē ceļojumu uz pasaules ballīšu galvaspilsētu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Kā ģērbties uz festivālu? Atbilstoši laikapstākļiem, ērti un stilīgi. Elektroniskās deju mūzikas festivāli ir ne vien grandiozi muzikāli notikumi ar iespaidīgiem specefektiem, gaismām un lāzeršoviem un skatuvēm, bet arī iespēja ikvienam apmeklētājam radoši izpausties un ierasties festivālā īpašā tēlā.

Tā kā UNREAL Music Festival īpašā atšķirības zīme ir mākslīgā intelekta (no angļu valodas artificial intelligence - AI) iesaiste festivāla vizuālās koncepcijas veidošanā, ir radīta arī īpaša UNREAL apģērbu līnija – gan siltai dienai, gan vēsākam laikam un vakara stundām.

Ja izvēlēsies atpūsties festivālā UNREAL apģērbā, iespējams, tieši tevi pēc festivāla gaidīs īpašs pārsteigums.

Izvēloties apģērbu no krāsainās kolekcijas, 4 laimīgajiem būs iespēja laimēt lidojumu uz ballīšu galvaspilsētu Ibicu. Kā noskaidrot, vai esi veiksiminieks – to uzzināsi 18. jūnijā, sekojot informācijai UNREAL "Facebook" vai "Instagram".

Jāuzsver, ka UNREAL apģērbu kolekcija ir ilgtspējīga un dabai draudzīga. Tā veidota uz ekoloģiska kokvilnas auduma, izmantojot modernākās pieejamās auduma tipogrāfijas iespējas sadarbībā ar pašmāju zīmolu “SEV”, kas Latvijā attīsta šo augstas kvalitātes kokvilnas un flīsa apģērbu apdrukas jomu.

Ar UNREAL apģērbu kolekciju varēsi vēl ilgi kavēties patīkamās atmiņās par festivāla apmeklējumu, jo krāsainie apģērbi neizbalēs un saglabās kvalitāti arī pēc pasākuma.

UNREAL kolekcijas apģērbu vari iegādāties savlaicīgi Andrejostas kvartālā (AOK) Andrejsalā un arī festivāla norises dienā Mežaparka Lielajā estrādē.

Festivāls norisināsies 17. jūnijā no plkst. 14 līdz 2 naktī Mežaparka Lielajā estrādē. Biļetes uz festivālu pieejamas šeit un visās "Biļešu servisa" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu