Labākais pieredzes gūšanas galamērķis - Latvija. Projekts "Dabas galerija" plūc laurus Ņujorkā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Radošā apvienība “Skudras Metropole” un dizaina risinājumu uzņēmums “Don’t Panic” gūst atzinību, saņemot zelta godalgu pavisam jaunā konkursā “Convrt Award | Innovation in Retail”, kas ir jauns neatkarīgs,  starptautisks apbalvojums, kas īpaši cildina inovācijas dažādās nozarēs.

Konkursa “Convrt Award | Innovation in Retail” mērķis ir godināt novatorus un radītājus, kuri ievieš JAUNU dzīvi pakalpojumu un e-komercijas pasaulē, tā ir balva radītājiem un celmlaužiem. Konkursā piedalījās Ziemeļamerikas, Latīņamerikas, Eiropas un Āzijas valstis, demonstrējot iespaidīgu talantu, radošuma un atjautības daudzveidību. Konkursā tiek novērtēts “izcilo un gudro” ideju spēks un to ietekme uz pakalpojumu vidi, sākot no jau zināmiem nozares gigantiem un beidzot ar jauniem darboņiem. Iesniegtie darbi tiek vērtēti pēc dizaina, pieredzes, tehnoloģiju pielietojuma, reālas problēmas risināšanas un inovācijām. “Convrt Award | Innovation in Retail” konkursā izmērs un apjoms vēl nenodrošina panākumus. Uzmanība tiek pievērsta panākumiem un inovācijai, neatkarīgi no mēroga vai resursiem.

“Convrt Award | Innovation in Retail” konkurss notiek Ņujorkā un tiek organizēts 1. gadu. Tas radīts, lai atzīmētu radošumu, inovācijas un efektivitāti nozarē. Starp finālistiem un balvu saņēmējiem tādi zīmoli un Adidas, Fanta, H&M, ADD, Avante un daudzi citi.

“Dabas Galerija” ir unikāls mūsu komandas projekts, kas prasa milzu darbu un lielu atbildību, bet tajā pat laikā parāda, ka esam uz pareizā ceļa. Daudzi “Dabas Galerijas” sasniegumi un jau 12. godalga apliecina, ka projekts ir ļoti laikmetīgs, sabiedrībai vajadzīgs un attīsta pasākumu un tūrisma nozari. Piedzīvojums dabā visām maņām, kas ne tikai iedvesmo un izklaidē, bet arī izglīto. No sirds priecājos un lepojos par Latviju un visas komandas lielo darbu!”, tā par paveikto stāsta RA “Skudras Metropole” vadītāja un radošā direktore Gundega Skudriņa.

“Dabas Galerija” konkursā ieguva ZELTA apbalvojumu kategorijā “Experience Destination”.

“Dabas Galerija” ir jauna veida objekts 2,6 h mežā pie ezera, kas piesaista apmeklētājus ar unikālu, iepriekš nebijušu dizaina objektu - rotējošu galeriju 360 grādos un mākslas instalācijām teritorijā, kas saturiski vēstī par vides saglabāšanu, vērtībām un klimata pārmaiņām. Projekta sinerģiju veido - tehnoloģijas, dizains, gastronomija, māksla un kultūras norises. Projekts veicina apmeklētāju izpratni par ilgtspējas nozīmi, vienlaicīgi izglīto un dāvā piedzīvojumu sajūtu, attīsta rekreācijas iespējas un biofīlijas konceptu.

2023. gada vasaras sezonā “Dabas Galerijas” viesiem iespējams izbaudīt ne vien dienas seansus, naktsmiera pieredzi, bet arī īpašus sajūtu piedzīvojumus grupām, ko, pateicoties angļu valodā adaptētam saturam, iespējams piedzīvot arī ārvalstu viesiem.

“Dabas Galerijas” projektam šī ir jau 12. saņemtā balva pasaules, Baltijas un Latvijas mērogā astoņu mēnešu laikā, tajā skaitā “Eksporta un inovācijas balva“ - “Eksportspējīgākais jaunais tūrisma produkts“.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu