Ieva Brante atklāj, kā "sadejojusies" ar gados jaunāko mīļoto (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieva Brante
Ieva Brante Foto: Lita Millere/LETA

Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Ieva Brante raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runā par attiecībām ar gados jaunāku vīrieti.

Kā zināms, Brante šā gada sākumā apstiprināja, ka sākusi jaunas attiecības ar deju skolotāju un arī matemātikas lektoru Māri Gunāru Dzeni, kurš ir par viņu jaunāks.

"Vecumam patiešām nav nozīmes. Nozīme ir briedumam, viedumam, pieredzei. Vecumam ar to nav nekāda sakara! Es pazīstu tik daudz gados vecākus cilvēkus, kas joprojām nevar pieņemt atsevišķi no mammas lēmumus, izdomāt, ko viņi vilks, ēdīs, kas neprot par sevi parūpēties. Un es pazīstu jaunus, aktīvus, interesantus vīriešus, kas ir gatavi uzņemties atbildību, parūpēties, izdarīt," teic Brante.

"Ne es, ne Māris nebijām domājuši vai kaut ko plānojuši. Mēs vienkārši dejojām," saka Brante. Viņa uzsver, ka abi sadejojušies ļoti ātri un viegli.

"Tas ir sajūtu līmenis, ka tas ir tavs cilvēks. Ir lietas, kuras dzīvē nevar ieplānot," par abu satikšanos saka Brante un atklāj, ka tieši viņa bija tā, kura pirmā atzinusies mīlestībā.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu