FOTO Stilīga publika jūsmo Rīgas pirmajā hiphopa festivālā "The BRONX"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 10. jūnijā, Tallinas ielas kvartālā par godu hip-hop kultūras 50 gadu jubilejai norisinājās hip-hop kultūras festivāls “The BRONX”, kura ietvaros uz vairākām skatuvēm kāpa daudzi šā žanra pārstāvji, kā “S’T’A” dalībnieks un Zelta mikrofona ieguvējs KURTS, apvienības “PKI” un pašpasludinātās repa supergrupas “Singapūras Satīns” dalībnieks, aktīvs un ilggadēji atzīts mākslinieks solo karjerā ELIOTS, kā arī pirmais reperis Latvijas vēsturē Roberts Gobziņš un daudzi citi.

Savukārt jauno hip-hop skolu pārstāvēja tādi reperi kā Xantikvariāts, Steps, ODS un Goča, SOURJ, mošpitu lietpratēji "Mauzoleju Muuzika", E.V. un Veiders ar “Jauno pagrīdi”. Tāpat savas žanra prasmes parādīs “371 Clique” repa batla divkārtējais čempions KJUUMANIS, “Ghetto Games” brīvrunu sacensību uzvarētājs Idus Abra, GINGER MANE, March, Krisy, AMANITO, “I MEAN LOVE” un citi. Festivāla slepenais viesis ar kompaktu koncertu būs talantīgā Būū.

Festivāla teritorijā bija iespējams arī garšīgi paēst, kā arī pēc plkst. 23 hip-hop ballītes sākās pie vairuma Tallinas kvartāla rezidentu, kur norisinājās dažādu citu mūziķu koncerti, reivi un ballītes tādu dīdžeju pavadībā, kā Oriole, Goodzh, Cukurpaps, 24K, M&M, GaRi, PM2AM, Birch Please, CASH ONLY, Flows, BeLiva un Skaabe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu