Atrastas bezvēsts pazudušā britu aktiera Džuliana Sanda mirstīgās atliekas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pēc pusgada, visticamāk, atrasts bezvēsts pazudušā britu aktiera Džuliana Sanda ķermenis, vēsta BBC. Lai gan ķermenis vēl nav identificēts, tomēr policija apgalvo, ka atrastais ir 65 gadus vecais Džulians Sandss. Ķermeni identificēt sola nedēļas laikā.

Sanbernardino apgabala policijas departaments vēsta, ka Sands 24. jūnijā atrasts kalnu apkaimē, tuksnešainā apvidū viņa ķermeni ieraudzījuši cilvēki, kas grupā devušies pārgājienā, un tūdaļ sazinājušies ar policiju.

Solīts, ka nedēļas laikā atrastās mirstīgās atliekas tiks identificēts un tikai tad būs oficiāls paziņojums.

Viņš pazuda šī gada 13. janvārī. Tobrīd Sanbernardīno kalnos Losandželosā bijuši īpaši slikti laikapstākļi. Jau iepriekš tika lēsts, ka Sands ir aktīva dzīvesveida piekritējs, un tika izteiktas versijas, ka viņš devies kalnu pārgājienā.

Sands pārgājienā nedevās viens, bet kopā ar draugu, kuru 15. janvārī atrada savainotu, taču dzīvu. Turpretī Sands līdz pat 24. jūnijam skaitījās bezvēsts pazudis. 

Aktieris Džulians Sands ir pazīstams ar lomām kino un TV drāmās, tostarp "Istaba ar skatu" (A Room With A View, 1985), "Kailās pusdienas" (Naked Lunch, 1991), un seriālā "Smolvila" (Smallville, 2009-2010) Kopš 2020. gada aktieris dzīvo Losandželosā un pavisam nesen piedalījās XX gadsimta laikmeta drāmā "Benedikcija" (Benediction, 2021).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu