FOTO un VIDEO Daugavas stadionā ļaudis pulcējas uz deju lieluzvedumu "Mūžīgais dzinējs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 7. jūlijā, Rīgā turpinās Dziesmu un deju svētki un Daugavas stadionā plkst. 22 norisināsies deju lieluzvedums "Mūžīgais dzinējs". Ļaudis pulcējas stadionā jau no pulksten 21, novēroja TVNET. Skaties foto!

Latvijas novadu krāsas koši iemirdzēsies deju lieluzvedumā "Mūžīgais dzinējs", kas iecerēts kā veltījums izziņas kārei un mūžīgās izaugsmes meklējumiem, dejās un stāstos atainojot dažādu laiku Latvijas apceļotāju pieredzēto, sajusto un secināto.

Deju lieluzveduma "Mūžīgais dzinējs" repertuārā iekļautas 33 dejas, no tām trīspadsmit godalgotas jaunrades dejas un septiņas dejas no Latvijas skatuviskās dejas Zelta fonda.

Lieluzveduma mākslinieciskie vadītāji un koncepcijas autori ir Jānis Ērglis un Jānis Purviņš, koncepcijas un tekstu autors - Kaspars Bērziņš, koncepcijas un video mākslinieciskās koncepcijas autore - Madara Gruntmane-Dujana, scenārija autors, režisors, uzveduma līdzautors - Kārlis Krūmiņš, scenogrāfijas koncepcijas autors un scenogrāfs - Didzis Jaunzems, komponists - Rihards Zaļupe un video māksliniece - Zane Zelmene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu