Madonna publisko pirmo ierakstu pēc nokļūšanas intensīvajā terapijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu popzvaigzne Madonna (64) pirmo reizi dalījusies ar ierakstu sociālajos tīklos pēc tam, kad veselības problēmu dēļ nonāca slimnīcā. 

Pirmdien, 10. jūlijā, Madonna vietnē "Instagram" publiskojusi ierakstu, kurā vēsta: "Paldies par jūsu pozitīvo enerģiju, lūgšanām, dziedināšanas un iedvesmas vārdiem. Es jūtu jūsu mīlestību. Esmu uz atveseļošanās ceļa un esmu pateicīga par visām savas dzīves svētībām.

Mana pirmā doma, pamostoties slimnīcā, bija mani bērni. Mana otrā doma bija: es nevēlos pievilt tos, kuri ir iegādājušies biļetes uz manu koncertturneju.

Es arī nevēlējos pievilt cilvēkus, kuri nenogurstoši strādāja ar mani pēdējos pāris mēnešus, lai radītu manu šovu. Man riebjas kādam likt vilties. Šobrīd es koncentrējos uz savu veselību un kļūšanu spēcīgākai, un es vēlos jūs pārliecināt, ka es atgriezīšos, cik ātri vien iespējams. Pašreizējais plāns ir veikt izmaiņas Ziemeļamerikas koncertu datumos un sākt koncertus Eiropā jau oktobrī. Esmu pateicīga par jūsu rūpēm un atbalstu. Ar mīlestību, M."

Jau ziņots, ka jūnija beigās pasauli pāršalca ziņa, ka popmūzikas karaliene Madonna nonākusi slimnīcā un uz laiku atliek savu pasaules koncertturneju. 64 gadus vecā popzvaigzne tika nogādāta slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā ar nopietnu bakteriālu infekciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu