Daugavas stadions uz Korža koncertu esot tikpat kā izpārdots

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

29. jūlijā Daugavas stadionā norisināsies populāra baltkrievu dziedātāja Maksa Korža lielkoncerts, informē portāls "balticevents.info".

“Šobrīd gandrīz visas sēdvietas ir izpārdotas. Mēs neticējām, bet izskatās, ka tiks izpārdots viss “Daugavas” stadions. Tas ir vairāk nekā 35 tūkstoši cilvēku. Mēs kopā ar komandu cenšamies paplašināt stāvzonu,” komentēja koncerta rīkotāju “Party Pa” uzņēmuma pārstāvis.

Korža koncertu tradicionāli apmeklēs viesi no Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas, Spānijas, Francijas, Lielbritānijas un daudzām citām valstīm. Koncerta rīkotāji paziņo, ka ažiotāža ap notikumu aug ar katru dienu.

“Tas būs īsts šovs. Patlaban mēs vēl iegādājamies pirotehniku, gaismas, un skaņas aprīkojumus no daudzām Eiropas valstīm, lai realizētu Maksa Korža komandas idejas. Priekš tāda liela laukuma ir nepieciešams ļoti daudz salūta, pirotehnikas, dūmu iekārtu un daudz dažādu tehnisku piederumu, kurus sajutīs katrs koncerta viesis,” stāsta koncerta tehniskās nodaļas pārstāvis.

Rīgas koncertā mākslinieks izpildīs savus labākos skaņdarbus, kā arī prezentēs pavisam jaunus singlus. Visas iepriekš iegādātās biļetes uz atceltajiem koncertiem būs derīgas 29. jūlijā.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas oficiālajā pasākuma mājaslapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu