”Var palūgt vēl vienu šķīvīti?” Katrīna Gupalo aicina nogaršot viņas “Pupiņu Zupiņu”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Katrīna Gupalo sadarbībā ar mūzikas producentiem “Varslaff 'n' Edwolf” izdod deju mūzikas hītu “Pupiņu Zupiņa”, kurš jau ir paspējis uzrunāt klausītāju sirdis koncertos. Dziesma apdzied mīlestību pret vienu no latviešu virtuves stūrakmeņiem – tradicionālo pupiņu zupu. Dziesma atklāj jauna vīrieša tiekšanos uz laimi, mīlestību, siltumu un rūpēm, kuru viņš cer atrast un sagaidīt savā dzīves gājumā. Dziesmai tapis arī mazbudžeta pašdarbības mūzikas video, kurš filmēts Rīgā un Budapeštā.

Dziesma “Pupiņu Zupiņa” tika komponēta kādā jūnija vakarā, kad Katrīna uz studiju atnesa savas mātes uzvārīto pupiņu zupiņu. Sātīgais mielasts tik ļoti iedvesmoja radošo komandu, ka tā nekavējoties steidzās ietērpt savu pateicību mūzikas skaņās un dzejas rindās.

Turpinot maltīti, mūziķi atcerējās par savu bērnu dienu elku Beniju Benasi (Benny Benassi) un viņa leģendāro sacerējumu “Satisfaction”, un drīz vien ieskanējās zīmīgā basa līnija, kura ar saviem spēcīgajiem ritmiem caurvij visu kompozīciju.

“Šī enerģijas caurstrāvotā dziesma neatstās vienaldzīgu itin neviena latvieša sirdi. Tā remdēs klausītāju ilgas pēc karstiem un garšīgiem ritmiem un kļūs par neatņemamu latviešu deju mūzikas hrestomātijas sastāvdaļu,”

ir pārliecināti dziesmas autori Katrīna Gupalo, Edgars Vilcāns un Armands Varslavāns.

Tuvākie koncerti, kuros klausītāji varēs izbaudīt gan jauno veikumu, gan citus Katrīnas Gupalo radītos hītus, notiks 23. jūlijā Kultūras namā “Wiktorija” Liepājā, 25. augustā Labumu bodē Ikšķilē un 2. septembrī Baložu ielas estrādē Pārdaugavā.

Dziesma “Pupiņu Zupiņa” ir pieejama arī visās lielākajās straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu