FOTO "X faktora" jaunās sezonas filmēšana ir sākusies! Apskati aizkulišu foto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgas Kinostudijā jau sākusies vērienīgā muzikālā šova "X Faktors" piektās jubilejas sezonas filmēšana. Dziedošie talanti no visas Latvijas ieradušies uz televīzijas atlasēm, lai savu talantu demonstrētu mentoriem un jau rudenī – visai Latvijai. Aicinām aplūkot ekskluzīvus foto no "X Faktora" televīzijas atlases kārtu filmēšanas.

Šogad šovs pulcējis ļoti dažādus dalībniekus – būs redzami dziedātgribētāji ne vien no Latvijas, būs arī dziedātāja no Ukrainas. Filmēšanas aizkulisēs, kā ierasts, valdīja liela spriedze un uztraukums pirms kāpšanas uz skatuves. Dalībniekus atbalstīja ģimenes locekļi un draugi, iedrošināja mūziķis un šova vadītājs Markus Riva.

Savā repertuārā dalībnieki šogad izvēlējušies visdažādākos muzikālos žanrus – lai gan lielākoties popmūzikas dziesmas, starp priekšnesumiem dzirdēsim arī hiphopu, rokmūziku un pat mazliet klasiskās mūzikas. Redzēsim arī uzstāšanās, kas spēs līdz asarām aizkustināt mentorus.

Jau rudenī kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi tam, kā dzimst jaunas zvaigznes šovā "X Faktors". Dalībnieku sniegumu nemainīgi vērtēs, izaicinās un atbalstīs profesionālā mentoru komanda – grupas "Prāta Vētra" menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, grupas "Musiqq" dalībnieks Marats Ogļezņevs, grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns un populārais mūziķis Intars Busulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu