Dairis Bertāns astotajā kāzu jubilejā publiski atzīstas mīlestībā savai sieviņai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dairisbertans/Instagram

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns nupat ar sievu sagaidījis astoto kāzu gadadienu. Par godu šim notikumam viņš savai sievai Innai veltījis sirsnīgu ierakstu sociālajos tīklos.

Pie publiskotajiem attēliem "Instagram" Bertāns raksta: "Laimīgu gadadienu, mana mīļotā!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dairis Bertāns (@dairisbertans)

Inna un Dairis audzina divus bērnus - dēlu Danielu un meitu Ariellu. Inna un Dairis Bertāni mija gredzenus 2015. gada 25. jūlijā.

Pērn Bertāni kāzu jubileju atzīmēja grezni. Abu mīlestības svētkos pērn uzstājās arī mūziķis Intars Busulis un komponists Kārlis Lācis.

Ballītei bijis arī īpašs "dresscode" – viesiem bijis jāierodas baltā vai melnā apģērbā. Bertānu pāris bija tērpies baltos, gaumīgos tērpos. Svētkus papildināja arī lielformāta fotogrāfijas, kurās attēlota Bertānu mīlestība.

Jau vēstīts, ka Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns karjeru turpinās "VEF Rīga" klubā, kur viņš savu talantu slīpēja karjeras sākumā.

Latvijas izlases kapteinis Dairis Bertāns izlases rindās nospēlējis 126 spēles, palīdzot Latvijas valstsvienībai pirmo reizi vēsturē izcīnīt vietu FIBA Pasaules kausā, kas notiks šī gada augustā un septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu