VEF Paviljons iepazīstina ar bezmaksas akustisko koncertu programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jaunatklātajā VEF Paviljonā ar akustiskās mūzikas koncertiem šovasar uzstāsies “Pacific K”, Rihards Lībietis, “The Coco'nuts” un citas muzikālās apvienības. Visos koncertos ieeja ir bez maksas.

Aizvadītajā nedēļā ar instrumentālās mūzikas dueta “Āres” koncertu tika atklāts VEF Paviljons. Aicinot apmeklēt jauno dzīvās mūzikas lokālu, rīkotāji izziņo programmu atlikušajai vasarai.

Jau šajā sestdienā, 29. jūlijā ar solo koncertu uzstāsies “Pacific K”, piedāvājot klausītājiem noskaņām bagātu indie mūziku. 

Augusta sākumā instrumentālās mūzikas ceļojumā apmeklētājus vedīs Rihards Lībietis un Erna Daugaviete (03.08.). Programmu turpinās eksperimentālā džeza trio “Eklektika” (10.08.), savukārt augusta otrajā pusē gaidāmi enerģiskāki vakari ar hip-hop apvienību “Abradūri” (18.08.) un džezfolka grupu “The Coco'nuts” (24.08.).

Pašās augusta beigās izskanēs grupas “Tu Te” koncerts (31.08.). Gan koncertu laikā, gan pirms tiem uz vietas būs pieejami gardi dzērieni un ēdieni, tāpēc klausītāji tiek gaidīti jau no plkst. 17:00. Vairāk informācijas par koncertiem šeit.

VEF Pavijons tapis sadarbībā ar koncertu aģentūru Laska Production un tiek veidots kā vasaras oāze vēsturiskās un industriālās VEF rūpnīcas teritorijā. Paviljons vasaras sezonā būs atvērts katru nedēļu no ceturtdienas līdz sestdienai un piedāvās gan dažādu pašmāju mūziķu dzīvās mūzikas koncertus, gan DJ vakarus mājīgajā un ozolu ieskautajā zaļajā zonā ap Paviljonu. VEF Paviljona adrese – Bērzaunes iela 11C.

Foto: Publicitātes foto

Nākamajās sezonās Paviljonu plānots turpināt attīstīt un labiekārtot, sadarbojoties ar arhitekti Zani Teteri un Open AD biroju, kā arī Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem.

VEF Kvartāls piedāvā mūsdienīgu vidi vēsturiskajā rūpnīcas VEF teritorijā, kurā pieejamas telpas gan biznesam, gan kultūras notikumiem un labbūtībai. Šogad kvartāls atvēris vairākas kultūrtelpas pašmāju un starptautisku mākslinieku performancēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu