Nedēļas straumētākajā topā jaunumus atnes koncerti, Wiesulis saglabā līderpozīciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reperis Wiesulis (Bruno Jānis Skrastiņš).
Reperis Wiesulis (Bruno Jānis Skrastiņš). Foto: Ritvars Stankevičs

“Zelta Mikrofons” un portāls TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopo populārākās dziesmas un albumus mūzikas straumēšanas vietnēs internetā Latvijā. 30. nedēļas topā līderos joprojām ir reperis Wiesulis kopā ar producentu sangvn. Savukārt vasaras koncerti ir atnesuši jaunpienācējus albuma topā.

Latviešu singlu topa trijnieks ir stabils - visklausītākā dziesma ir Wiesuļa un sangvn “Ko tā?”. Otro vietu ieņem “Singapūras satīns” ar “Degvielu”. Trešie ir “Bermudu Divstūris” un “Apvedceļš” ar “Brāl' Ar Dzīvi Nekaulē”, kas savu aktualitāti nezaudē jau otro vasaru.

Foto: publicitātes.

Latviešu albumu topā pirmajā vietā ir Wiesuļa un sangvn albums “Fianchetto”. Otrajā vietā Msencis un Grandmasters Neons ar “goda vards cetri”. Trešais klausītākais ir “Prāta vētras” albums “Gads bez kalendāra”. Topā šajā nedēļā ierotējusi arī Būū ar “ Albūūms” - sestā vieta, kamēr “Prāta vētra” ar labāko dziesmu izlasi ir septītie klausītākie. Astotajā vietā šoreiz ir “Instrumentu” albums “Cilvēks”.

Foto: publicitātes.

Apvienotajā singlu topā ir jauns līderis - reperis Gunna ar dziesmu “fukumean”, kas izceļas ar lipīgu vokālu un trāpīgu bītu. Otrā ir Pegija Gū ar “(It Goes Like) Nanna - Edit”, kas aizrauj ar savu retro noskaņu. Trešie klausītākie ir reperi Central Cee un Dave ar dziesmu “Sprinter”. Kā jaunumu devītajā pozīcijā jāatzīmē Bilijas Ailišas dziesma “What Was I Made For?”, kas ir daļa no filmas “Bārbija” skaņu celiņa. Desmitais klausītākais ir jaunās īru producentes Jazzy debijas singls “Giving Me”.

Foto: publicitātes.

Apvienotajā albumu topā līderis ir hiphopa producents Metro Boomin ar albumu “HEROES & VILLAINS”. Viņam seko Wiesulis un sangvn ar “Fianchetto”, bet trešajā vietā ir Msencis un Grandmasters Neons ar “goda vards cetri”. Topā sestie ir “Prāta Vētra” ar “Gads bez kalendāra”, bet devītie - “Sudden Lights” ar “Miljards vasaru”.

Foto: publicitātes.

“Gan kombinētajā, gan latviešu albumu topā redzam atskaņas no iespaidīgiem koncertiem aizvadītā mēneša laikā - Metro Boomin, Sencis un Wiesulis bija vieni no spilgtākajiem Positivus māksliniekiem, kā arī “Prāta Vētras” Liepājas koncerts ir atgriezis viņu līdz šim pēdējo albumu pie klausītākajiem ierakstiem. Patīkami vērot, ka koncerti tiešām ietekmē arī ierakstu patēriņu, klausītāji caur šiem ierakstiem grib vēlreiz piedzīvot koncertos gūtās emocijas, “ 30. nedēļas topa rezultātus komentē Rūdolfs Budze, LaIPA padomes priekšsēdētājs, mūzikas producents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu