Video Laima Vaikule: tie, kuri ieklausās Putinā, ir zombiji (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Laima Vaikule
Laima Vaikule Foto: Ekrānuzņēmums no video

„Daudz kas ir jāmaina, ir jāatjauno tas, kas notika 90. gados: cerība, ticība „perestroikai” (pārbūvei), labākai dzīvei, patiesībai. Tas ir tas, kam es gribu ticēt. Bet diez vai es sagaidīšu šos laikus. Tāpēc esmu nolēmusi, ka nekad,” sacīja Vaikule, atbildot uz televīzijas kanāla „Current Time” jautājumu par to, kādos apstākļos viņa būtu gatava atkal uzstāties Krievijā.

Pēc viņas domām, ikviens, kurš neinteresējas par politiku, ir idiots. „Un tas nav mans [izdomājums], tas ir vārds, ar ko senajā Grieķijā apzīmē cilvēkus, kuri neinteresējas par politiku. Tā nu mēs esam šeit, jo mūs tas neinteresē. Žēl”, Vaikules interviju citē Lietuvas ziņu dienests lrt.lt.

Par zombijiem dziedātājs uzskata arī tos, kuri klausās Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. „Kā ir iespējams klausīties šādas muļķības un kā ir iespējams šīm muļķībām ticēt? Tāpēc, kā kāds ļoti labi teica: „Kultūra nav Krievijā, un kultūra ir tur, kur ir Maksims Galkins, Alla Pugačova (2022. gada martā emigrēja uz Izraēlu - red.),”” - uzskata dziedātāja.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu