VIDEO "Summer Sound" stāsti. Gustavo un "Ewert and The Two Dragons"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Vēl pakavējoties festivāla "Summer Sound" nosakaņās, piedāvājam sarunas jūras krastā ar divām nu jau leģendārām populārās mūzikas parādībām – reperi Gustavo un igauņu indie rokgrupu "Ewert and The Two Dragons". 

Gustavo par darba ražīgumu šogad nevar sūdzēties: klajā laists repera jaunais albums "Tagad tikai sākās" ar iekustinošu mūzikas video titulkompozīcijai, tāpat iekustināta festivāla "Positivus" publika Lucavsalā, un pats lielākais kustinājums notiks 2. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē, otrajā Latvijas Mūzikas "Lielajā koncertā". Šajā grandiozajā pasākumā mūziķis ne tikai pats kāps uz skatuves, viņš arī darbojas tā mākslinieciskajā organizatoru grupā. 

Igauņu zvaigznes "Ewert and The Two Dragons" saites ar Latviju ir tikpat ciešas kā agrāk. Lai arī pie jauna materiāla strādāts vēl netiek, jo mūziķi aktīvi darbojas savās solokarjerās un ģimenes dzīvēs, tomēr muzicēšana plašāku un šaurāku publiku priekšā vēl arvien ir Everta, Erki, Kristjana un Ivo radošajā dienaskārtībā. 

Aizvadītajā nedēļas nogalē noritējušais, nu jau pēc skaita 11. Baltijas pludmales festivāls "Summer Sound 2023" sasniedzis apmeklējuma rekordu, pārsniedzot pagājušajā gadā sasniegtos 40 000 viesus. Precīzs apmeklētāju skaits vēl tiek aprēķināts. 

Nākamvasar festivāls "Summer Sound 2024" norisināsies 2. un 3. augustā. Biļetes pārdošanā nonāks drīzumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu