Sestdien, 12. augustā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies pasaulē populārākais izpildītājs The Weeknd. Biļetes uz viņa koncertu tika izpārdotas pusotras nedēļas laikā, un joprojām ir milzīgs skaits cilvēku, kas vēlas redzēt sava elka uzstāšanos dzīvajā. Viņi cenšas ielēkt pēdējā vilcienā un izmisīgi meklē iespēju iegādāties kaut vienu biļeti uz koncertu.

Sociālajos tīklos, īpaši vietnē "Facebook", var atrast vairākas grupas, kurās lietotāji izliek pārdošanai biļetes uz The Weeknd koncertu. Un, protams, daudziem, kuri nepaspēja iegādāties biļetes oficiālajās vietnēs, šī ir laba alternatīva. Bet tādas grupas ir gluži kā krievu rulete: ne visiem paveicas.

Piemēram, kāda igauniete divas reizes kļuvusi par krāpnieku upuri.

Augusta pirmajā nedēļā šī Igaunijas iedzīvotāja kādā "Facebook" grupā bija ievietojusi sludinājumu ar vēlmi iegādāties divas biļetes uz The Weeknd koncertu. “Pietiks ar parastajām biļetēm. Pirku šeit aizpagājušajā nedēļā un tiku smagi apkrāpta – ne biļetes, ne naudas...” – viņa raksta, sakot, ka vēlas iepriecināt savus pusaudžu vecuma bērnus.

“Tāpēc iegādāšos tikai drukātu biļeti un maksāšu skaidrā naudā pēc tās saņemšanas. Es vairs neuzdrošinos veikt priekšapmaksu,” viņa piebilda.

Piecas dienas pēc šī sludinājuma ievietošanas viņa publiskoja jaunu ierakstu, brīdinot par kādu krāpnieku. Šis bija jau otrais gadījums, kad igauniete uzķērās.

“Uzmanību! Ir kāds krāpnieks vārdā...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp