FOTO 55 tūkstoši fanu pulcējas uz "The Weeknd" koncertu Tallinā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
The Weeknd
The Weeknd Foto: Mihkel Maripuu

12. augusta vakarā Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstājās kanādiešu mūziķis "The Weeknd", pulcējot 55 tūkstošus fanu. 

Kā ziņo Postimees, "The Weeknd" koncertā Tallinas Dziesmu svētku estrādē centrālais dekorācijas elements bija sievietes figūra, kas, šķiet, gatavojās pacelties augšup.

Šī skulptūra pieder japāņu māksliniekam Hajime Sorajama. "The Weeknd" karjerā šī sudraba un hroma figūra pirmo reizi parādījās dziesmas "Echoes Of Silence" videoklipā.

Koncerta laikā virs skatītājiem iedegās milzīgs Mēness, kas visu uzstāšanās laiku spīdēja un mainīja nokrāsas.

Lai gan ieeja pasākuma teritorijā tika atvērta plkst. 16.00, jau agrā rītā pie Dziesmu svētku estrādes vārtiem pulcējās simtiem fanu, kuri Tallinā bija ieradušies uz šo muzikālo notikumu. 

Kad estrādē sāka ielaist pirmos skatītājus, tie skrēja ieņemt vietas. Tie, kas VIP zonā ieņēma labākās pozīcijas pie pašas skatuves, atzina, ka pirms koncerta īpaši daudz nedzēra un negrasījās pirkt dzērienus, lai vēlāk nepazaudētu vietas, ja pēkšņi vēlēsies doties uz tualeti.

Noskaties video, kā pirmie skatītāji devās ieņemt labākās vietas!

Tāda mēroga mākslinieka kā "The Weeknd" uzstāšanās Igaunijā ir grandiozs notikums. Kanādas popzvaigznes fani Igaunijā ieradās no dažādām Eiropas valstīm, jo Tallina mākslinieka turnejā bija iekļauta starp tādām pilsētām kā Prāga, Parīze, Milāna, Varšava, Londona, Madride, Barselona un citām.

Tallinā notika vienīgais koncerts ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Ziemeļeiropā. Tāpēc Tallinā "The Weeknd" fani ieradās ne tikai no Latvijas un Lietuvas, bet arī no Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu