Iepazīsties! Visu laiku pievilcīgākie televīzijas dakteri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Seriāli, kuros atspoguļota mediķu ikdiena, ir populāri visā pasaulē, taču skatītājus pie ekrāniem vilina ne tikai iespēja sekot līdzi sarežģītām operācijām un pacientu dzīvību glābšanai, bet arī pievilcīgie aktieri baltajos halātos.

Slavenā Holivudas aktiera un režisora Džordža Klūnija karjera savulaik aizsākās ar izskatīgā daktera Daga Rosa lomu amerikāņu seriālā "Ātrā palīdzība" (“ER”). Pandēmijas mājsēdē šo seriālu noskatījās arī aktiera sieva. Taču, kā Džordžs vēlāk publiski atzinās, laulātā draudzene nebija sajūsmā par viņa atveidotā varoņa vieglprātīgo attieksmi pret sievietēm un nemitīgo flirtu ar slimnīcas personālu. Jāsaka gan, ka skatītājas ļoti uzrunāja viņa attēlotais personāžs.

Arī mūziķa un aktiera Rikija Mārtina karjerā nozīmīgu lomu spēlēja tēla atveide medicīnas seriālā. Proti, 1990. gadu vidū Mārtins tika pie lomas vienā no populārākajām mediķu “ziepju operām”, kas tiek filmēta vēl joprojām, – “Galvenā slimnīca” (“General Hospital”). Jāpiebilst, ka šajā seriālā uzspīdēja arī tādas zvaigznes kā Elizabete Teilore, Demija Mūra, Eva Longorija, Marks Hemils un Megana Mārkla, kurai medmāsas loma bija pirmā viņas karjerā.

Arī ukraiņu izcelsmes aktieris Mets Čuhrijs (Matt Czuchry) daudziem skatītājiem ir pazīstams kā Konrāds Hokinss no seriāla “Rezidents”. Pirmo reizi uz ekrāniem tas parādījās 2018. gada janvārī. “Rezidenta’’ sižets vēsta par topošo ārstu un viņu mentoru, kā arī citu slimnīcas darbinieku ikdienu. Savulaik tas pat atzīts par vienu no reālistiskākajiem amerikāņu medicīnas seriāliem.

Piedāvājam iepazīties ar harismātiskiem TV ekrānu dakteriem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu