Prezidents Rinkēvičs ar sev raksturīgo humoru atklāj, kas viņam darbā patīk visvairāk (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs piedalās preses konferencē pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Rīgas pilī.
Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs piedalās preses konferencē pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Rīgas pilī. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs sociālajos tīklos dalījies ar foto no tikšanās ar Latvijas vīriešu basketbola izlasi un atklāj, kas viņam darbā patīk visvairāk. 

Jau ziņots, ka uzņemšana pie prezidenta notika pirmdien, 14. augustā. Ļaudis neslēpa sajūsmu par "pašiņiem", ko Rinkēvičs uzņēma ar basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi un Dāvi Bertānu.

Nu Rinkēvičs savos sociālajos tīklos dalījies ar uzņemtajiem foto, kā arī ar sev raksturīgo humoru raksta: "Turēsim īkšķus par mūsu puišiem Pasaules kausā basketbolā. Veiksmi un izturību! P.S. Man šajā darbā patīk tas, ka var palūgt selfijus slavenībām, viņi ir tik laipni, ka neatsaka."

Jau ziņots, ka Pasaules kausa finālturnīrs no 25. augusta līdz 10. septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās. Latvijas izlase apakšgrupas spēles, kurās tiksies ar Franciju, Kanādu un Libānu, aizvadīs Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu