FOTO Kaktusi, pipari un tekila! Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas uz jauna gastrobāra atklāšanas tusiņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

17. augusta vakarā ar krāšņu Meksikas sajūtu ballīti Rīgas Klusajā centrā tika atvērts jauns gastrobārs Meksikas noskaņās.

Pasākumu apmeklēja virkne sabiedrība zināmu cilvēku, piemēram, Dace un Rolands Bahmaņi, Felipe Gabriels Ksavjērs, grupas "Sudden Lights" mūziķi, un citi.

Jaunā gastrobāra idejas autoriem - Mārim Locānam un Artūram Šiminam - ir sen lolota sapņa piepildījums par Meksikas sajūtām tepat Rīgā. Kā stāsta Šimins: “Ar sievu Leldi dodoties padziļināti iepazīt Meksikas kultūru, sapratām ka kulinārija ir tik krāšņa un garšu bagātīga, ka nolēmām šīs sajūtas atvest uz Rīgu! Tā kā esam lieli meksikāņu virtuves piekritēji, bija tikai likmusakarīgi, ka ar Māri radījām gastrobāru - CHAMBAO.” Bet Locāns priecājas, ka “pēdējos gados tekilas kultūra Rīgā ir būtiski augusi. Apmeklētāji vēlas jaunas garšas, parasti baudot tās kā kokteiļu sastāvdaļu. Un šis ir izcils brīdis sniegt mūsu klientiem iespēju baudīt Meksiku Rīgā, tas ir, tekilu dažādās variācijās - gan kā kokteiļu sastāvdaļu, gan izgaršojot mūsu daudzveidīgo tekilas klāstu kopā ar atbilstošu ēdienkarti.”

Meksikāņu ēdienkarti izstrādājis jau 30 gadus Latvijā dzīvojošais meksikānis Havjers Garsija un viņa komanda, kurš atzīst: “Rīgā līdz šim nav kvalitatīvas un autentiskas meksikāņu virtuves. CHAMBAO tāda būs!”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu