Kad šķita, ka amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas nedienas ir beigušās, viņa ir atguvusi savu dzīvi, atbrīvojoties no tēva 13 gadus ilgās aizbildniecības un laimīgi apprecējusies, tikko kļuvis zināms, ka “laimīgi līdz mūža beigām” tomēr nepiepildījās – 41 gadu vecās dziedātājas trešā laulība izjukusi ar skandālu.

Britnijas Spīrsas vārds komentārus neprasa, un arī viņas privātā dzīve vairākkārt nonākusi mediju virsrakstos.

Spīrsas bijušie

2004. gadā toreiz 22 gadus vecā Spīrsa Lasvegasā apprecējās ar savu bērnības draugu Džeisonu Aleksandru. Tiesa, abu laulība ilga tikai 55 stundas. Tā paša gada septembrī popzvaigzne apprecējās ar horeogrāfu Kevinu Federlainu, kuru savienībā pasaulē nākuši divi zēni – Šons un Džeidens.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2006. gadā
Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2006. gadā Foto: AP/Scanpix

Spīrsas un Federlaina laulība izjuka 2007. gadā. Šo gadu laikā Federlains bijis pilna laika tēvs un nesen paziņoja, ka plāno pārcelties uz Havaju salām, kur šķirtajiem laulātajiem ir jāmaksā uzturlīdzekļi, līdz viņu bērni sasniedz 23 gadu vecumu.

Pērn Spīrsa pēc piecu gadu ilgām attiecībām apprecējās ar aktieri un fitnesa entuziastu Semu Asgariju.

Kāzu ceremonija notika 2022. gada 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā, un tajā piedalījās virkne slavenību, piemēram, Madonna, Parisa Hiltone, Drū Berimora un Donatella Versače. Kāzas apmeklēja arī Spīrsas advokāts un viņas dejotāji no Lasvegasas šova laikiem.

Taču abu oficiālā savienība bija īsa - Asgarijs iesniedza šķiršanās prasību šā gada 17. augustā, apgalvojot, ka Spīrsa viņu krāpusi un bijusi vardarbīga.

Viņš apgalvo, ka Spīrsa viņam...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp