Foto no ģenerālmēģinājuma Jau šovakar Mežaparkā dārdēs MESA un Gacho lielkoncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Inga Bitere

Jau šovakar, 19. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu MESA un Gacho lielkoncerts “25 Gadi Mūzikas”, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves.

Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti – Mesa un GACHO, būs redzami un klausāmi līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves - viena koncerta ietvaros.

Koncertā plānoti arī vairāki īpaši pārsteigumi. Viens no tiem: Lielkoncerta īpašie viesi būs leģendārā hiphopa grupa S’T’A, kas uzskatāma par vienu no stūrakmeņiem šīs kultūras aizsākumam Latvijas mūzikā.

Vakar vakarā Mežaparkā jau norisinājās pasākuma ģenerālmēģinājums, no kura pieejamie fotomirkļi liecina, ka šī vakara koncerts būs kaut kas patiešām īpašs un vērienīgs.

Koncerta rīkotāji atklāj, ka sagaida ap 20 tūkstošiem apmeklētāju un aicina ierasties uz koncertu laikus, ieplānojot pietiekami daudz laika nokļūšanai. Kā jau iepriekš ziņots, būs papildus reisi tramvajiem uz un no Mežaparku, tāpat uz koncertu var nokļūt braucot ar vilcienu līdz pieturai “Mangaļi”. Velosipēdus un citus personīgos braucamrīkus (skrituļdēļus, personiskos elektriskos skūterus un ķiveres) varēs novietot "Balcia City Combo" velo novietnē/mantu glabātavā, kas atradāsies iepretim 6. un 7.vārtiem.

Organizatori arī atgādina, ka biļetes būs pieejamas tikai tiešsaistē un norises vietā biļešu kases nebūs. Un vērš uzmanību, ka ieeja koncerta teritorijā ar lietussargiem, saliekamajiem krēsliem, saviem ēdieniem un dzērieniem ir aizliegta, taču drīkst ņemt līdz pledus un plēves mētelīšus, uz kā var arī apsēsties, jo sēdvietas uz estrādes soliņiem, kā tas ir bijis citos pasākumos, šajā koncertā nebūs pieejamas.

Vakara laika plāns un ieeja norises vietā:

  • 18.00 Ieeja koncerta teritorijā
  • 20.00 Gacho
  • 21.00 S’T’A
  • 21.30 Mesa
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu