Kristaps Tālbergs pēc saņemtā zibens spēriena komentē savu veselības stāvokli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/talbergs

"Radio TEV" ētera personība Kristaps Tālbergs, kurš negaisa laikā saņēma zibens triecienu un pēc tam nonāca slimnīcā, nu komentējis savu veselības stāvokli. 

Jau ziņots, ka radio personība 18. augustā negaisa laikā, vadot kādu pasākumu, saņēmis zibens triecienu caur mikrofonu, pēc kā pārlaidis nakti slimnīcā.

"Sagadījās, ka tieši tajā brīdī, veicot pasākuma vadītāja funkcijas, biju paņēmis rokās mikrofonu," stāsta Kristaps. "Bija milzīgs blīkšķis, kāds nekad mūžā nav dzirdēts. Saņēmu triecienu pa roku un tajā pašā sekundē arī pēdā," sestdien TVNET GRUPAS portālam "Apollo.lv" stāstīja Tālbergs.

Svētdienas, 20. augusta, rītā Tālbergs savā sociālā tīkla "Instagram" profilā paziņojis, ka tagad ir sveiks un vesels. "Šis lielais piedzīvojums ir noslēdzies. Paldies visiem tiem, kuri sūtīja veselības vēlējumus! Esmu šobrīd oficiāli izrakstīts [no "Gaiļezera"]!"

"Ar mani viss ir kārtībā, analīzes ir kārtībā! Esmu vesels kā rutks!" turpina negaisa laikā cietusī radio personība, izsakot īpašu pateicību "Gaiļezera" personālam par rūpēm.

"Jūs esat īstie rokstāri!" pateicībā raksta Kristaps.

Tālbergs vēlreiz atgādināja par piesardzību un drošības pasākumiem negaisa laikā.

Kā ziņots, daudzviet Latvijā piektdien, 18. augustā, plosījies negaiss un bijušas stipras pērkona lietusgāzes. Rīgā bija spēkā oranžās pakāpes brīdinājums par pērkona negaisu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu