Riana un A$AP Rocky sagaidījuši otro bērniņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Barbadosiešu dziedātāja, uzņēmēja Riana (Rihanna) un reperis A$AP Rocky kļuvuši par vecākiem otrajai atvasei, vēsta ārvalstu mediji. 

Ziņots, ka abu otrā atvase - zēns - nācis pasaulē 3. augustā Losandželosā, ASV. Viņa vārds gan nav zināms, taču TMZ vēsta, ka tas sākas ar burtu R, gluži tāpat kā viņa vecākajam brālītim.

Atgādinām, ka slavenais pāris pirmdzimto sagaidīja pērn maijā un viņam dots vārds RZA Atelstons Meijers. Pāris šim vārdam šķietami iedvesmojies no mūzikas producenta un 90. gadu amerikāņu hiphopa apvienības "Wu-Tang" līdera RZA. Savukārt otrs vārds dots par godu tēvam - reperi A$AP Rocky īstajā vārdā sauc Rakims Atelstons Meijers.

Kā zināms, Riana par otro grūtniecību paziņoja šā gada Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēles jeb "Super Bowl" laikā.

Riana un A$AP Rocky ir draugi jau kopš 2013. gada, kad reperis iesildīja dziedātājas pasaules turnejas koncertus, taču savas attiecības viņi apstiprināja 2021. gada septembrī, kopā apmeklējot gada greznāko vakartērpu parādi "Met Gala".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu