Renārs Zeltiņš beidzot atklāj, kāpēc beidza pastāvēt viņa TV šovs (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Vakars ar Renāru Zeltiņu"
"Vakars ar Renāru Zeltiņu" Foto: Publicitātes foto

Gaviļmeistars Renārs Zeltiņš intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kāpēc viņa šovs "Vakars ar Renāru Zeltiņu" ilga tikai divas sezonas. 

Kā zināms, šovs pirmizrādi piedzīvoja 2014. gada oktobrī un to katru piektdienas vakaru pārraidīja LTV1. 

"Zinu, ka ir cilvēki, kuriem es nepatīku. Sperot soli šovbiznesā, saproti, ka ne visiem patīc, bet - jo mazāk domāsi par tiem cilvēkiem, jo labāk būs pašam. Spilgti atceros bridi, kad aizgāju prezentēt savu vakara šovu Latvijas Televīzijā un programmu redaktore teica:

"Renār, apzinies, ka piecdesmit procentiem tu patīc, piecdesmit - ne."

Es pilnībā to apzinos," atklāj Zeltiņš. "Bet viena no šīs profesijas valūtām, kas man visdārgākā, ir ne tikai labie vārdi pēc pasākuma, bet gadījumi, kad man izdevies lauzt stereotipu par sevi. Kad cilvēki, kuri mani satikuši, saka: "Tas nav televīzijas Renārs, bet pavisam cits." Taču es vienmēr vairāk vai mazāk esmu tas pats, tikai televīzija un sociālie tīkli iedod citu plīvuru."

Vaicāts, kāpēc šāds formāts Latvijā nevarēja izdzīvot, viņš saka: "Finansiāli tas bija dārgs projekts, tobrīd varbūt pat dārgākais Latvijā, bet reitingu krituma dēļ tika izlemts finansējumu projektam vairs nepiešķirt. Visprecīzākais šovs mūsu mentalitātei ir "Es mīlu tevi, Latvija" - tam ir harismātiski vadītāji, izzinām Latviju, piedalās slavenības, un tā ir perfekta formula raidījumam.

Pieļauju, ka cilvēkiem šķita, ka esmu vīzdegunīgs Rīgas pašpuika.

Domāju, skatītājus kaitināja mana ārišķīgā personība - tetovējumi, krāsains apģērbs. Es teiktu, ka man ir gaumes izjūta, un tas uzreiz liek domāt - elegants švītiņš."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 23. augusta numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu