FOTO Slavenības un TV3 sejas lustējas jaunās sezonas atklāšanas ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 2. septembrī, Mežaparka Lielo estrādi pieskandināja Otrais Latvijas Mūzikas Lielais koncerts, taču vēl labu laiku pirms tā sākuma Kokaru zālē pulcējās svinīgi noskaņoti apmeklētāji, kas bija ieradušies uz kanāla TV3 25 gadu jubilejas un jaunās sezonas atklāšanas pasākumu. 

Vakaru vadīja Valters Krauze un Jana Duļevska, savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Egons Reiters un Maija Rozīte-Krištopāne.

Viesiem bija iespēja ļauties TV aizkulišu burvībai, iemēģinot profesionālo ētera grimu vai stājoties kameras priekšā, lai nolasītu gaidāmās laika ziņas. 

Līdz ar jubilejas svinībām tika dots starts arī TV3 Group Latvija kanālu rudens sezonai, kas būs piesātināta ar dažāda formāta vietējā ražojuma saturu – gan jau iemīļotu, gan arī pavisam jaunu un neredzētu.

Skatītājus šoruden sagaida atkalsatikšanās ar labi zināmu raidījumu un seriālu jaunajām sezonām:

  • šova “X Faktors” atgriešanās;
  • šova “Lauku sēta” 10. jubilejas sezona;
  • šova “Saimnieks meklē sievu” atgriešanās;
  • sarunu šovs par jūtīgām “Zilonis studijā”;
  • spraigā seriāla “Nemīlētie” sestā sezona “Nolemtie 4”;
  • TV spēle “Mini pa trim” ar Intaru Busuli;
  • raidījums par ilgtspēju “Pēdas. Kas paliek pēc Tevis” ar Kristīni Garklāvu;
  • mājokļu pārvērtību raidījums “Manas mājas ar IKEA”;
  • šovs par ģimenes kurioziem “Tēta nedienas”;
  • kulinārijas raidījums “Šefu gaidījāt?”;
  • veselīga dzīvesveida raidījums “Ēd. Kusties. Baudi”;
  • kulinārijas raidījums “Izgaršo Latviju”.

Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī īpašus iedvesmas stāstus izcels ceremonijā “Latvijas Lepnums”, kas norisināsies jau 20. reizi, savukārt tuvojoties Ziemassvētkiem, startēs sirsnīgākā labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju, kas palīdz ārstēties simtiem bērnu visā Latvijā.

Jaunajā sezonā netrūks arī jauna formāta raidījumu. No 9. septembra svētdienās kanālā TV3 būs skatāms raidījums “No ziedojuma līdz smaidam: Eņģeļi pār Latviju stāsti”, kurā Kristīne Garklāva viesosies par akcijas “Eņģeļi pār Latviju” ietvaros palīdzību saņēmušajiem bērniem, stāstot par to, cik daudz var palīdzēt katrs ziedotais eiro. Septembrī pirmizrādi piedzīvos arī raidījums “Ģimenes recepte”, kurā Lelde Ceriņa brīvdienu rītā dodas pie kādas Latvijā pazīstamas ģimenes, lai kopā pavadītu jauku, ģimenisku, sarunām un gardām brokastīm piepildītu laiku. Savukārt novembrī TV3 skatītāji varēs ieskatīties Latvijas policistu darba sarežģītajā ikdienā, skatoties Armanda Tripāna dokumentālo seriālu “Sargi”.

Arī Go3 gatava pārsteigt ar jaunu oriģinālsaturu – jau tagad ir skatāms Sandija Semjonova veidotais dokumentālais seriāls “Taizeme. Tikai pieaugušajiem” ar Krivenchy jeb Jāni Krīvēnu kā vadītāju, savukārt 12. septembrī pirmizrādi piedzīvos jauns randiņu šovs “Randiņš ar Kubasovu”. Skatītāju vērtējumam nonāks arī divi jauni seriāli – jaunas rokgrupas piedzīvojumi un pašmāju slavenības komēdijseriālā “Tējas laiks”, kā arī juteklisks stāstījums Dž. Dž. Džilindžera režisētajā Karīnas Gleitneres (agrāk Račko) dižpārdokļa ekranizējumā “Ekstāze”.

Tāpat ik dienu par svarīgāko mūs turpinās informēt ziņu un informatīvie raidījumi – “TV3 Ziņas”, “900 sekundes”, “Bez Tabu”, “Degpunktā” un “Nekā Personīga”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu