Lūk, viņi! Iepazīsties ar vecpuišiem, kuri cīnīsies par Diānas Kubasovas sirdi (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
Foto: publicitātes

12. septembrī pie Go3 skatītājiem nonāks jauns attiecību šovs "Randiņš ar Kubasovu". Iepazīsties ar astoņiem vecpuišiem, kuri centīsies iekarot daiļās skaistuma karalienes sirdi!

Šova galvenā varone ir Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistuma karaliene Diāna Kubasova. Viņa īstas mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem brīnišķīgiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķīti.

“Ja pavisam godīgi, aiz manas nopietnās ārienes slēpjas pavisam vienkārša un mīļa meitene, kura ļoti grib patiesu siltumu,” par dalību šovā jau pirmajā epizodē stāsta Kubasova.

Lai arī viņa piedalās šovā ar atvērtu sirdi un prātu, valdzinošajiem vecpuišiem neklāsies viegli, jo Diānas prasības ir visai augstas un viņu uzdevumi, lai nopelnītu randiņus, nebūs no tiem vieglajiem.

Šova vadītāja lomu uzņēmies aktieris Lauris Subatnieks, kurš savulaik otras pusītes meklējumos palīdzēja savam draugam Laurim Dzelzītim šovā “Randiņš ar Dzelzīti”.

Rūpīgā un stingrā atlasē izvēlētie puiši ir ne tikai skaisti, bet arī gudri, talantīgi un sirsnīgi. Viņu galvenais uzdevums, dzīvojot villā kopā ar Diānu, ir likt jaunajai sievietei viņos iemīlēties. Lai iegūtu iespēju Diānu vest randiņā, kavalieriem astoņu epizožu garumā nāksies tikt galā ar dažādiem uzdevumiem. Ne visiem tas izdosies, un vājākajiem šovs būs jāpamet.

Astoņi vecpuiši ir ļoti atšķirīgi, un katrs no viņiem centīsies iegūt skaistuma karalienes sirdi ar saviem trumpjiem. Kas tad ir šie drosmīgie kavalieri un ar kādu motivāciju viņi piedalās?

Raksta turpinājums
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu