Meklējot interneta dzīlēs atslēgvārdus "Liene Ušakova", pretī veras ļoti spilgta skaistule, kas teju vai katrā fotogrāfijā izskatās citādāk. Viņa ir bijusi radio balss, dziedājusi grupā un piedalījusies dažādos TV šovos, mediju publikācijās dēvēta par skandalozu influenceri un beidzamo gadu laikā apguvusi dažādas zināšanas skaistumkopšanas industrijā.

Intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" viņa stāsta, kā sākusi ļauties vizuālā tēla eksperimentiem, veicot pirmās skaistuma manipulācijas, kāpēc iesaka izmest svarus un sekot līdzi ķermeņa proporcijām, kādas ir attiecības ar naudu un kāpēc sievietei ir nepieciešams vīrietis.

Klik: Plašāka sabiedrība tevi iepazina kā samtainas un neparastas balss īpašnieci, sākotnēji kā grupas “Headline” dalībnieci, un pēc tam jau sevi spoži parādīji TV šovā “Okartes skatuve”. Kas šobrīd notiek ar tavu dziedāšanas karjeru?

Liene Ušakova: Es tomēr precizēšu... plašāka sabiedrība vispirms mani iepazina kā radio balsi “Capital FM” ēterā. Tie bija šīs radiostacijas pirmsākumi, kad Maija Rozīte-Krištopane pārgāja strādāt uz radio “Star FM” un mani pieņēma viņas vietā. Paralēli tam biju interaktīvā TV3 šova “CHILL” vadītāja. Jau vēlāk sekoja virkne citu krāšņu projektu, kuros piedalījos, sākot ar pieminēto “Okartes skatuvi”, Laura Busuļa “Headline” projektu un šovu “X Faktors”.

Runājot par muzicēšanu, mani saista džezs un blūzs. Uzskatu, ka Latvijā šis mūzikas žanrs ir mazulītis un nav pārāk pieprasīts, bet ir vispiemērotākais manam balss tembram.

Arvien muzicēju privātos pasākumos, kā arī ārpus Latvijas, tiesa gan, šobrīd ne tik aktīvi. Ja būtu atkal televīzijas projekts “Talantu fabrika”, es noteikti tajā piedalītos (smaida). Lieki piebilst, ka man ļoti patīk visu veidu...

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp