VIDEO Attiecības vai naudu? Mīlas šova vecpuiši vērtē Diānu Kubasovu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Klajā nācis mīlas šovs "Randiņš ar Kubasovu", kur jau pirmajā raidījumā vecpuiši apsprieda šova galveno varoni Diānu Kubasovu un izteica par viņu vērtējumu 10 ballu skalā.

Viens no šova vecpuišiem atklāj, ka izdarījis mājasdarbu, novērtējis ne vien Kubasovas izskatu, bet arī to, kā viņa sevi pasniedz un runā. Vecpuisis droši apgalvo, ka viņa ir izskatīga, simpātiska, izglītota un gudra sieviete, un novērtē viņu ar "stabilām deviņām ballēm".

Nākamais jautājums kādam dalībniekam – vai viņš izvēlētos mēnesi ilgas attiecības ar Kubasovu vai 20 tūkstošus? "20 štukas! Neviena sieviete tikai uz mēnesi nav 20 tūkstošus vērta," noteica vecpuisis, piebilstot, ka par to naudu var paveikt daudz vairāk.

Atgādinām, ka šovā "Randiņš ar Kubasovu" Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem brīnišķīgiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķīti.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centīsies iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus veicas veikborda instruktors Matīss, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs un 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo.

Vairāk skaties video!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu