Sipenieces vīrs atklāti par abu attiecībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Renārs Koris

Arhitekts Gatis Gavars, kurš ir laulībā ar TV un radio personību Baibu Sipenieci-Gavari, intervijā žurnālam "Ieva" stāsta par abu attiecībām. 

Kā zināms, Sipeniece-Gavare ir sabiedrībā iemīļota personība. Vaicāts, kas viņam patīk Baibā, viņš atbild: "Laiks to lietu zināmā mērā pārbaudījis, un varu teikt - man ir simtprocentīgi veicies, jo man vēl arvien ar viņu ir interesanti.

Baiba katrā ziņā ir krietni daudzpusīgāka, nekā šķiet cilvēkiem, kas viņu zina tikai no radio vai TV ētera.

Tā ir tikai viena no viņas šķautnēm, un pieļauju - ne pati spožākā. Tagad varu teikt, ka šo to, šķiet, pazīstu, man viss der, viss ir labi. Es neko citu jums nepateikšu."

Savukārt uz jautājumu, vai sākumā viņu nebiedēja sievas popularitāte, arhitekts saka: "Baibai ir apbrīnojamas darba spējas un fiziskā enerģija; cilvēkiem viņa patīk - un tur nav, kam nepatikt. Tas ir krāšņi, interesanti un labā kvalitātē - ja runājam par viņas darbu. Bet es ļoti dozēti interesējos par Baibas darba niansēm. (..) Nu jau pusotra gada tiešām neesmu klausījies Baibas rīta programmu - no rītiem mašīnā klausos ziņas no Ukrainas. Un ir TV projekti, kurus pēc skaņas atpazīstu, bet ir arī tādi, ko nemaz nezinu. Un es domāju, ka viņai par manu darbu arī ir visai fragmentārs priekšstats. Mums ir ļoti dažādas darba pasaules, un, atnākot mājās, mēs tās līdzi nenesam. Nekādā veidā."

Kā zināms, Gavaru pāris apprecējās 2006. gadā. Tanī pašā gadā pasaulē nāca viņu meita Hermīne. 

Baibai no iepriekšējām attiecībām ar mākslinieku Vīlipsōnu ir meita Grieta, bet Gatim no iepriekšējās laulības ir dēls. 

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 13. septembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu