Noklausies! Sia atgriežas popmūzikas zenītā ar jaunu singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Pasaules mēroga superzvaigzne Sia ir laidusi klajā pavisam jaunu singlu ar nosaukumu “Gimme Love”. Dziesma ir pirmais vēstnesis no nākama gada pavasarī gaidāmā albuma “Reasonable Woman”, kas tiks izdots Atlantic Records paspārnē un ir pirmais Sia solo popalbums pēdējo astoņu gadu laikā.

Kopš pēdējās reizes, kad dziedātāja pirms diviem gadiem publicēja dziesmu, viņas pasaulē ir notikušas šādas lietas.

● Sia dziesmu katalogam ir vairāk nekā 50 miljardi klausījumu, padarot viņu par vienu no visvairāk klausītajām māksliniecēm pasaulē.

● Viņas dziesma “Unstoppable” no 2016. gada albuma “This Is Acting” ir kļuvusi par fenomenu popmūzikā; tā septiņus gadus pēc pirmās izdošanas atkal iekļuvusi topos vairākās pasaules valstīs.

● Sia sarakstītā dziesma “Diamonds”, ko viņa uzrakstīja ikonai Rianai, bija pēdējā dziesma, ko Riana izpildīja savā neticamajā "Super Bowl" puslaika šovā šogad.

● Sia nepārtraukti raksta dziesmas citiem populāriem izpildītājiem, to vidū ir “Violet Chemistry” un “Muddy Feet” Mailijas Sairusas daudzplatīna albumā "Endless Summer Vacation".

● Aprīlī viņa ieradās "Coachella", lai kopā ar savu mīļo draugu Labrinth izpildītu dziesmu “Thunderclouds”. Dziesma ir no sadarbības albuma Labrinth, Sia & Diplo Present…LSD, kas tuvojas diviem miljardiem straumējumu.

● Viņas Ziemassvētku albums “Everyday Is Christmas” tiek straumēts tikpat bieži kā Meraijas Kerijas svētku klasika “All I Want For Christmas”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu