Foto Aizritējis Sudden Lights koncerta ģenerālmēģinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aizritējis Sudden Lights koncerta ģenerālmēģinājums
Aizritējis Sudden Lights koncerta ģenerālmēģinājums Foto: Ritvars Stankevičs

Grupa Sudden Lights aizvadījusi ģenerālmēģinājumu savam pirmajam brīvdabas šovam, kas notiks Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī. Izziņota arī vakara programma - Sudden Lights uz skatuves kāps plkst. 21.00.

Gatavošanās grupas pirmajam lielajam brīvdabas šovam norit veiksmīgi un jau piektdienas vakarā aizvadīti mēģinājumi uz skatuves. Pasākuma laikā būs pieejama apdrukas darbnīca, tāpēc apmeklētāji ir aicināti ierasties ar saviem krekliņiem vai auduma somām.

Apmeklētāji aicināti uz koncertu ierasties, izmantojot sabiedrisko transportu, jo īpašas autostāvvietas netiks ierīkotas. Mežaparka teritorijā pasākuma dienā tiks nodrošināta īpaša Bolt skūteru novietošanas zona Mežaparkā - aicinām sekot līdzi informācijai Bolt aplikācijā!

Tā kā pie Zaļā teātra ir ierobežotas iespējas droši novietot velosipēdus, organizatori aicina izmantot velo novietni pie Lielās Mežaparka estrādes. Pasākuma teritorijā nevarēs ienest dzērienus, ēdienus, lietussargus un profesionālu foto tehniku. Zaļā teātrī apmeklētājiem būs pieejama ēdienu un dzērienu zona.

Sudden Lights izziņojuši arī vakara programmu, lai ērtāk ieplānot ierašanos koncerta norises vietā. Ieeja Zaļajā teātrī apmeklētājiem tiks atvērta plkst. 18.00, savukārt 18.30 fanu zonas biļešu īpašniekiem būs iespējams satikt grupu īpašā meet&greet.

Muzikālo vakara programmu atklās DJ no Lietuvas Leons Somovs, kurš uzstāsies kopā ar bundzinieku Gediminu Stankeviču plkst. 19.30. Vakaru plkst. 20.00 turpinās itāļu grupa Piqued Jacks, ar ko Sudden Lights iepazinās Eirovīzijā. Sudden Lights uz skatuves kāps plkst. 21.00.

Fanu zona jau ir izpārdota, taču vēl nedaudz standarta ieejas biļešu uz pasākumu ir pieejamas bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu