Dziedātāja LUKA jaunajā singlā "Atļauties" stāsta par toksiskām attiecībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: R.Zariņš

Jaunā dziedātāja LUKA (īstajā vārdā Elizabete Lukaševiča) kopā ar radošu jauniešu komandu izdevusi savu pirmo dziesmu latviešu valodā “Atļauties” un šīs dziesmas video.

Dziesmas mūzika un vārdi ir tapuši LUKAS un viņas draugu, jauno mūziķu Krišjāņa Brasliņa un Emīlijas Jermolas, sadarbībā. Impulss šai sadarbībai tika gūts dziesmu rakstīšanas nometnē “RIGaLIVE”, kurā LUKA iepazinās ar dziesmas līdzautoru Krišjāni Brasliņu un producentu Patriku Pētersonu. Ieraksta mikss un māsterējums uzticēts Kasparam Ansonam.

“Liels gandarījums ir redzēt, ka sinerģija, kuru pamanījām dziesmu rakstīšanas nometnē “RIGaLIVE”, turpinās radošā draudzībā un sadarbībā, un šobrīd pie klausītājiem nonāk viņu pirmais kopdarbs”, saka Kaspars Ansons.

“Dziesma vēsta par spriedzi, ko izjūt cilvēks, nespējot atbrīvoties no toksiskām attiecībām un vienlaicīgi aicina atļauties pateikt “nē”, aiziet no nevēlamā un atļauties būt pašam”,

tā par dziesmu saka Luka.

Foto: Krišjānis Brasliņš

Dziesmas videoklipa režisore ir pati LUKA, kurai tekstā pausto nopietno tēmu ir izdevies atspoguļot nedaudz ironiskā skatījumā. Operatora un montāžas darbu veicis Ričards Zariņš. Aktieru lomās iejutušies gan paši dziesmas radītāji, gan LUKAS skolas biedri no Rīgas Doma kora skolas un deju studijas “PROX”.

Foto: R.Zariņš

LUKA ir jaunā dziedātāja, kuras skatuves pieredze ir sākusies jau agrā bērnībā, piedaloties un gūstot panākumos vairākos mūzikas konkursos un šovos gan Latvijā, gan ārzemēs. Vairākkārtēja sadarbība ar “PRODUCENTU GRUPU 7” ļāvusi gūt skatuves pieredzi, koncertējot kopā ar Latvijā populāriem skatuves māksliniekiem - Jāni Lūsēnu, Dināru Rudāni, Anmary, Antru Stafecku, Ati Ieviņu, Ingu Pētersonu un citiem. Muzikālo izglītību ieguvusi Rīgas Doma kora skolā, absolvējusi Agra Daņiļeviča deju skolu “Dzirnas”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu