Diāna Kubasova nāk klajā ar paziņojumu par savu mīlas šovu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: publicitātes

Influencere, modele un skaistuma karaliene Diāna Kubasova vietnē "Instagram" nākusi klajā ar paziņojumu par savu šovu "Randiņš ar Kubasovu" - aizvien pieaugošā fanu interese par to mudinājusi publicēt jaunas epizodes ātrāk, nekā bija iepriekš paredzēts.

Kubasova parūpējusies par pārsteigumu jaunā šova faniem. Viņa atklāja, ka bieži saņem jautājumu par nākamajām epizodēm, tādēļ, lai remdētu ziņkārību un sniegtu iespēju sekot līdzi pavērsieniem šovā ātrāk, šonedēļ tika nolemts publicēt vēl vienu epizodi, kas jau tagad pieejama skatītājiem.

Kubasova arī atklāja, ka pieejamas īsās epizodes "Randiņš ar Kubasovu. Bez maskām", kurās skatītāji var redzēt, kāda ir dalībnieku ikdiena Toskānas villā, kas notiek pirms un pēc svarīgu lēmumu pieņemšanas un kādas intrigas virmo dalībnieku starpā.

Atgādinām, ka šovā "Randiņš ar Kubasovu" Latvijā pazīstamā influencere, uzņēmēja un skaistumkaraliene Diāna Kubasova mīlestības vārdā pieņēmusi vēl nebijušu izaicinājumu – apmesties kādā greznā Itālijas villā kopā ar astoņiem brīnišķīgiem vecpuišiem, no kuriem, iespējams, kāds kļūs par daiļās Diānas sirdsāķīti.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centīsies iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus veicas veikborda instruktors Matīss, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs un 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu