FOTO Modes gardēži ballējas "vintage" apģērbu veikala un bāra atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 22. septembrī Rīgā, Kr.Barona ielā 44 norisinājās "Northern Grip" otrā vintage veikala un bāra atklāšanas svinības. Pasākumu apmeklēja arī virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku.

Jau vēstījām, ka pirms gada ""Northern Grip" atklāja savu pirmo veikalu Rīgā. Tagad ekskluzīva vintage apģērba galvaspilsētā kļuvis vairāk. Jaunajā veikalā pieejama rūpīgi izmeklēta apģērbu kolekcija kā sievietēm, tā arī vīriešiem, kā arī bārs, kur būs iespējams baudīt ne vien atspirdzinājumus, bet arī dažādus kultūras un izklaides notikumus.

Svētkos valdīja lieliska atmosfēra, un pasākumu apmeklēja modes entuziasti un sabiedrībā zināmas personības, tostarp modes māksliniece Dace Krieviņa-Bahmane un viņas vīrs Rolands Bahmanis, stiliste Kristīne Čakare, žurnāliste Una Ulme, influencere Nansija Garkalne, influencere Katrīna Zaiceva, starptautiskās drošības pētnieks Tomass Pildegovičs, influenceris Rojs Rodžers Linkevičs, influenceris Armands Jaunzems, mākslinieks Aleksandrs Breže, jaunais dzejnieks un aktieris Gundars Smuidris, modes stiliste Olga Kolotova, tērpu māksliniece Odetta Birmane, TikTok satura veidotāja Elīza Kupča, influencere Evija Fogele, un daudzi citi.

Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpējās viens no Rīgas pieprasītākajiem diskžokejiem – DJ Judzhen.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu