Foto ⟩ Modes pazinēji līksmo glauna "vintage" apģērbu veikala atklāšanas ballītē (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

16. septembra vakarā Miera ielas republikā tika atklāts pirmais "vintage" veikals Rīgā ar īpaši atlasītu apģērbu kolekciju, kā arī jauns bārs un kungu frizētava. Pasākumu apmeklēja arī virkne sabiedrībā atpazīstamu cilvēku.

Jaunatklātās vietas interjera dominē vesterna stila motīvi un neparasti dizaina elementi: 70-to gadu motocikls “Dnepr”, dažādas medību trofejas, mūzikas instrumenti un citas džentlmeņa cienīgas relikvijas. 

"Vintage" veikala saimnieki Beāte Korte-Vītola un Raitis Korts-Vītols šovrūmā pieejamo apģērbu un aksesuāru klāstu raksturo kā "pa pasauli atlasītas vintage apģērbu kolekcijas ar galveno fokusu uz Amerikas vintage ikonām — beisbola jakām, darba apģērbu, motociklistu jakām, 90-to gadu džinsu u.c. īpašām kategorijām".

Foto: Karlīna Una Kalniņa

Atklāšanas svinības līksmoja arī virkne pašmāju slavenību: komiķis Edgars Bāliņš, influenceris Rojs Rodžers Linkevičs, aktrise Elīna Bojarkina, LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autors Marģers Majors, aktieris Andris Bulis, dziedātājs Miks Dukurs, aktieris Kārlis Arnolds Avots, fotogrāfs Artūrs Kondrāts, "X Faktora" dalībnieks Deniels Bērziņš, satura veidotājs Ralfs Kārkliņš, skeitbordists Artūrs Bogdanovičs, TikTok zvaigzne Jegors Sauts, modes blogere Anete Ozoliņa, māksliniece Krista Bitmete un citi.

Pēc oficiālajām runām un svinīgās lentes pārgriešanas sekoja nesteidzīgas sarunas un dejas mūzikas pavadībā. Par pasākuma atmosfēru rūpējās DJ duets Jazzy Marky & Nick Ustinov.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu