Kā "Metro meitene" pāris nedēļu laikā kļuva par jaunāko "TikTok" trendu visā pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock/Instagram/TVNET kolāža

Kā tu pavadi laiku sabiedriskajā transportā? Vai brauciena laiku pavadi, skatoties telefonā? Vai klausies mūziku ar grīdā nodurtām acīm? Nē, ja tu esi Sabrīna Bahsūna. Vai, kā viņu tagad pazīst miljoniem cilvēku visā pasaulē, - "Metro meitene". Ar jaunāko "TikTok" slavenību iepazīstina britu raidsabiedrība BBC.

Viņas pašas uzņemtie video ar enerģiskiem deju priekšnesumiem, kas uzņemti Londonas metro, ātri vien ir pārņēmuši "TikTok", piesaistot 300 000 sekotāju un 12 miljonus sirsniņu jeb "patīk".

@sabrinabahsoon My sisters convinced me to post this one the @JuicyCoutureUk panta go hard #tubegirl ♬ original sound - habz.fx

Tas ir pārvērtis "Metro meiteni" par tendenci, jo arī citi augšupielādē savas versijas, un fanu acīs Sabrīna ir kļuvusi par ikonu.

@daysbrewing Help me we need to crowdfund their participation 😔 #alcoholfreebeer #afbeer #socialmediaintern #tubegirl ♬ original sound - habz.fx

@sofa_tarasova 🦋 #tubegirl ♬ original sound - S O F I A 🧿

@themichaelbarrymore Should I do it on the tube? #tubegirl #michaelbarrymore #confidence ♬ original sound - habz.fx

@lohannysant Hahah this train was so packed #tubegirl #nycsubwaygirl #tubegirleffect ♬ original sound - habz.fx

@jacquiealexander_ i aint leaving #london #tubegirl ♬ Prada - cassö & RAYE & D-Block Europe

@hallcnnr21 How does she make it look so good #tubegirl ♬ original sound - habz.fx

Par to, cik populāra viņa ir kļuvusi, liecina tas, ka BBC interviju ar viņu Londonas centrā pārtrauca sajūsminātie fani.

"Ak mans dievs, es tevi mīlu!" tā iesaucās grupa skolnieču.

Viņas nervozi tuvojās, kad atpazina Sabrīnu, kura ar prieku ar viņām aprunājās un pozēja fotogrāfijai.

@sabrinabahsoon Shoutout to these guys who were so patient while i was being wiggy and finding the audio 😭 Tiktok do your thing and help me find them, i only took a blurry pic of his @ 😭You guys are making my life and I appreciate the love on these videos ❤️ can’t wait to vibe with more of you #tubegirl #tubegirleffect ♬ original sound - quix ;)

Viņa par "TikTok" deju karalieni un interneta slavenību kļuva dažu nedēļu laikā, bet kā viņai tas izdevās?

"Man visur jābrauc ar sabiedrisko transportu, jo es dzīvoju diezgan tālu no visiem," stāsta Sabrīna. "Tāpēc, atgriežoties mājās pēc nakts izklaidēm, es ieslēdzu savu mūziku. Kad tu dejo ar galvu, cilvēki tev nenāk klāt, cilvēki nedaudz vairāk liek tevi mierā."

"Tā es jutos drošāk un nedaudz vairāk izbaudīju savu braucienu."

Sabrīnas pirmais "TikTok" video no metro lika cilvēkiem uzdot vienu vienīgu jautājumu: "Kā tu vari būt tik pašpārliecināta?"

Sabrīna stāsta, ka viņai bija ideja "TikTok" klipam un viņa palūdza citam pasažierim to nofilmēt.

"Un viņš vienkārši atteica," viņa saka. "Un es teicu: "Zini ko? Es to izdarīšu pati. Es gribu nofilmēt šo video."

Tā viņa to arī izdarīja. 11 sekunžu garais klips, kurā Sabrīna atdarina "Where Them Girls At" dziesmu, grozot kameru ap sevi, kļuva populārs.

Galvenokārt tāpēc, ka cilvēki nespēja noticēt, ka kāds būtu pietiekami drosmīgs, lai to darītu sabiedriskajā transportā.

"Manai trauksmes izjūtai rodas trauksme, skatoties uz tevi," bija teikts vienā no komentāriem.

Taču Sabrīna turpināja, veidojot arvien jaunus un jaunus video.

@sabrinabahsoon Ive not renewed my license. Ive failed 4 times 🤣 #londontiktok #tfl ♬ where dem girls at - fee✩

"TikTok" zvaigzne pieņem, ka viņas pašpārliecinātība varētu būt saistīta ar viņas izcelsmi - Sabrīna ir uzaugusi Malaizijā un pārcēlusies uz Lielbritāniju, lai studētu jurisprudenci Durhemas Universitātē.

"Es esmu meitene no Malaizijas no pašiem pirmsākumiem. Tās ir manas mājas," viņa saka. "Augot es ļoti daudz ietekmējos no tā, ka esmu no karstasinīgas tautas, kuras valstī valda miers."

Tāpēc droši vien nav pārsteigums, ka viņa daudz nebēdā par cilvēkiem, kuri kritizē viņas videoklipus kā "apkaunojošus".

"Godīgi sakot, es to vispār neņemu pie sirds," saka Sabrīna, kura nevēlas, lai kritika "aizēnotu" to, ko viņa dara.

"Es domāju, ka tai ir jābūt ierastai lietai, ka meitenes izklaidējas un ka viņas lepojas ar savu vērtību. Sakot "ak, es esmu skaista, es esmu meitene, kas ir pašpārliecināta".

"Bieži vien cilvēki cenšas tevi noniecināt, lai tu nekad nevarētu uzvarēt."

@sabrinabahsoon Karma is real and I am her 🤪 @tate mcrae said rent was due and she pulled through!! #greedy #londontiktok ♬ greedy tate mcrae unreleased - babytatie1

Sabrīna nekautrējas no publikas klātbūtnes un dažkārt izmanto video titrus, lai atbildētu uz jautājumiem un komentāriem.

Viņai kļūstot arvien populārākai, zīmoli ir sākuši pievērst viņai uzmanību. Sabrīnai ir noslēgts modelēšanas līgums, un tagad viņai tiek piedāvāti darbi ar labi zināmiem zīmoliem.

@sabrinabahsoon Stay delulu girlies… the universe has got you #bossmilanshow ♬ Primadonna by Marina - TheMarinaJewels - {Fan Page}

Sabrīna atzīst, ka cer ar "Metro meiteni" pelnīt pastāvīgi, taču uzstāj, ka tās pirmsākumi bijuši dabiski.

"Es esmu ļoti enerģisks cilvēks, piemēram, savā draugu kompānijā es esmu tā, kas saka: "Tagad visi ejiet uz deju grīdas"," viņa saka.

"Man patīk dejot, man patīk mūzika. Godīgi sakot, metro nav tā krāšņākā vieta, kur pavadīt laiku. Un, tā kā es tajā pavadu tik daudz laika, mūzika ir mans izlādes avots.

Tāpēc, godīgi sakot, tas ir tas, ko es darītu, pat ja es nefilmētos."

@sabrinabahsoon Tube Girl 🤝🏽 M.A.C Girl @maccosmetics #ad #MACstudioradiance ♬ Glory - Gabriels

"Tas viss ir saistīts ar pašpārliecību"

"Metro meitenes" videoklipi ir iepriecinājuši daudzus fanus, un "TikTok" ir pilns ar citu lietotāju videoklipiem - lielākoties, bet ne vienmēr sieviešu dzimuma.

Sabrīna saka, ka tā ir kļuvusi par pašpārliecinātības vairošanas "kustību" un varbūt, tikai varbūt par nodarbi, lai padarītu braucienu ar sabiedrisko transportu nedaudz interesantāku.

"Kad redzu cilvēkus, kas to atdarina, man šķiet, ka beidzot cilvēki to saprot," viņa saka.

"Viņi mazliet vairāk izbauda savu braucienu uz darbu. Un man patīk redzēt, ka cilvēkiem ir jautri, tāpēc, godīgi sakot, man tas ir ļoti patīkami."

Sabrīna saka, ka interese, atsauksmes un pozitīvais noskaņojums ir tas, kas liek viņai turpināt darbu. "Godīgi sakot, es domāju, ka tas ir vislabākais iespējamais iznākums, kāds varēja notikt," viņa saka.

"Visa tā mīlestība un atbalsts, ko es saņemu, mani vienkārši dara tik laimīgu. Man patiesi nav vārdu. Tas viss man ir traki un ļoti jauns, tāpēc, ja godīgi, es esmu vienkārši laimīga, ka esmu šeit."

@sabrinabahsoon Brb gotta serve for my girlies 💅this audio is how i feel when i see all your tube videos!!🥹 Keep slaying with me 😍 #tubegirl #tubegirleffect ♬ son original - FYP 🤍🇲🇺

Sabrīna, kura ģimenē ir viena no pieciem bērniem, stāsta, ka viņas brāļi un māsas ir "ļoti priecīgi" par to, ka māsa iekaro "TikTok".

Taču ir vismaz divi cilvēki uz planētas, kuri vēl nezina par meitas jauniegūto slavu, - viņas vecāki.

"Es domāju, ka viņi būs priecīgi, jo es esmu priecīga," viņa saka.

"Tā kā esmu beigusi jurisprudences studijas, esmu kāds, kas tik ilgi strādā akadēmiskajā jomā, it īpaši tumšādainām meitenēm, mums vienmēr tiek stāstīts, ka mums ir tāds tradicionāls ceļš, pa kuru jāiet. Un viss, kas ir ārpus tā, ir ļoti traks.

"Bet es domāju, ka viņi beidzot būs laimīgi, ka labi, viņa dara kaut ko, kas viņai patīk, un ka viņa var ar to nopelnīt."

Runājot par "Metro meiteni", Sabrīna cer, ka arī turpmāk iedvesmos citus palaist matus vaļā - vēlams, pie atvērta loga. "Es domāju, ka "Metro meitene" jau ir kļuvusi par kaut ko vairāk nekā tikai dejošanu metro," viņa saka.

"Tāpēc es uzskatu, ka tas ir saistīts ar pašpārliecību un ar to, lai justos ērtāk savā autentiskajā "es". Un tas ir lieliski, ka es to varēju darīt ļoti jautrā, nepiespiestā veidā. Ikvienam ir pieejams metro, ikviens var iet metro un dziedāt un dejot. Tas ir ļoti vienkārši."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu