Kulta grupas “HIM” līderis Ville Valo aprīlī uzstāsies Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jeremy Saffer

Leģendārās somu grupas “HIM” līderis Ville Valo atgriežas Latvijā ar solo programmu. 16. aprīlī koncertzālē “Palladium” Ville Valo “Neon Noir Tour” koncertā ne tikai atskaņos savus jaunākos skaņdarbus no solo albuma “Neon Noir”, bet arī populāros grupas “HIM” jeb "His Infernal Majesty” hitus.

Viens no Somijas zināmākajiem dziesmu autoriem un producentiem Ville Valo pasaules slavu ieguva kā gotiskās roka grupas “HIM” vokālists. “HIM” kļuva par kulta grupu ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē kopš brīža, kad 1999. gadā klausītāju vērtējumam tika nodots albums “Razorblade Romance”. Arī šīs koncerttūres “Neon Noir Tour” ietvaros tiks atskaņotas “HIM” fanu iemīļotās kompozīcijas Poison Girl, Join Me in Death, Right Here in My Arms un citas ikoniskās grupas dziesmas.

2020. gadā Ville Valo uzsāka solo karjeru ar skatuves vārdu “VV”. “Neon Noir” ir gotiskā roka simbola – Villes Valo - debijas albums. Drīz pēc tā izdošanas tas sasniedza Somijas mūzikas albumu topu virsotnes. Fani atzinīgi novērtējuši jaunā albuma dziesmas Neon Noir, Loveletting, Salute the Sanguine, Run Away From the Sun un Saturnine Saturnalia.

Foto: Jeremy Saffer

Ville Valo ar grupu HIM Latvijā viesojās 2000. gadā Starptautiskā mūzikas foruma “Forte Riga” ietvaros, prezentējot savu pasaules slavu atnesušo albumu “Razorblade Romance”. Vēlāk, 2015. gadā – festivālā “Kubana” Lucavsalā. Pavasarī gaidāmais koncerts būs Villes Valo pirmā uzstāšanās Latvijā pēc deviņus gadus ilgas pauzes.

Šogad sāktā koncerttūre “Neon Noir Tour” ar desmitiem koncertu Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, 2024. gadā turpināsies Austrālijā un Jaunzēlandē, bet aprīlī atgriezīsies pie mums Eiropā, dodot iespēju mūsu faniem izbaudīt iespaidīgo koncertprogrammu. Tās noslēdzošais koncerts paredzēts prestižajā “Royal Albert Hall” Londonā, Apvienotajā Karalistē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu