Intervijā modes dizainers, televīzijas seriālu dalībnieks un uzņēmējs Tans Francs (Tan France) sniedz ieskatu “discovery+” seriāla “Saki kleitai jā ar Tanu Francu” (Say “Yes” to the Dress With Tan France) filmēšanas aizkulisēs, aizkustinošākajos un vispārsteidzošākajos brīžos.

Šī intervija notika pirms 2023. gada SAG-AFTRA streika.

Par kuriem sasniegumiem tu gribētu pastāstīt tēvam?

Es vēlētos, lai viņš redz visu šo un lai viņš ir sajūsmā. Mana mamma man pirms dažām nedēļām zvanā pateica kaut ko, kas mani ļoti aizkustināja. Es biju Lielbritānijā, piedaloties preses pasākumos saistībā ar šo seriālu, un man bija iespēja apmeklēt Kensingtonas pili, kur izstādē “Crown to Couture” tika izstādīts mans tērps, kuru vilku pirmajā “Emmy” balvas pasniegšanā, kuru apmeklēju. Man bija brīvs brīdis, kad varēju ātri apmeklēt izstādi un to apskatīt. Tūlīt pēc tam es nejauši satiku Anglijas karali. Man jautāja, vai gribu viņu satikt, un, jā, protams, ka es to gribēju!

Tūlīt pēc tam es zvanīju mammai un teicu: “Tu nekad neuzminēsi, kas tikko notika.” Un viņa atbildēja: “Zini, Tan, mēs esam imigranti šajā valstī. Tu pat neapzinies, ko esi paveicis, nesot mūsu ģimenes vārdu pasaulē.”

Mani vecāki nekad nevarēja pat iedomāties, ka vien divas paaudzes vēlāk viņu bērnam tiks dota iespēja satikt karali. Tas mani ļoti aizkustināja. Es nedomāju, ka mans tēvs būtu spējis iedomāties šādu situāciju.

Tavas mājas ir Jūtā, bet kas ir pirmā lieta, kuru izdari, apciemojot ģimeni Mančestrā?

Es galvoju, ka necenšos reklamēt šo restorānu ķēdi, bet mēs dodamies uz restorānu “Nando’s”. Es esmu apmeklējis “Nando’s”, kopš man bija 17 gadi, kad pirmo reizi pārcēlos no Donkāsteras uz Mančesteru. Un tas joprojām ir viens no maniem mīļākajiem restorāniem. Es joprojām negribu doties uz greznu restorānu, lai satiktos ar cilvēkiem. Es gribu tikties “Nando’s”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp