Gadsimta šķiršanās: Kimas Kardašjanas stāsta puse (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kardašjanu-Dženeru klans neoficiāli tiek uzskatīts par ASV karalisko ģimeni – viņu gaitām seko līdzi visa pasaule. Tāpēc laikā, kad Kima Kardašjana sāka tikties ar pasaulslaveno reperi Kanji Vestu, daudziem šķita, ka viņi iemieso to, ko mēs saukt par “power couple”.

Kardašjana, kurai aiz muguras bija divas šķirtas laulības, tiešām vēlējās, lai trešā reize būtu tā laimīgā. 2012. gadā viņa sāka tikties ar tobrīd pasaulē populārāko reperi Kanji Vestu – abus saistīja ilggadēja draudzība, viņi pārdzīvojuši vecāku zaudējumu (Kardašjanas tēvs, advokārts Roberts Kardašjans nomira no vēža, kad viņa bija tikai pusaudze, bet Vesta mamma nomira no plastiskās operācijas izraisītām komplikācijām 2007. gadā), un jau drīz vien viņi kļuva ne vien par ģimeni, bet arī

apvienoja abu talantus un stiprās puses, kļūstot par “brendu”.

Kardašjana bija Vesta mūza un bija atvērta viņa mākslinieciskajām izpausmēm.

Tomēr kādā brīdī šī brīvā izpausme kļuva par kontroli, kas ilgi tika slēpta no sabiedrības acīm.

Kardašjana, kuras dzīve tiek atspoguļota realitātes šovā, reiz intervijā izteikusies, ka ir lietas, ko viņa vēlas paturēt tikai sev, ar to domājot privātās attiecības. Un kā vēlāk atklājās, viņa daudz ko slēpa no plašākas sabiedrības, piemēram, to, kā sadzīvo ar vīra kontrolējošo uzvedību.

Jaunajā HBO Max dokumentālajā seriālā “Kim vs. Kanye: The Divorce” tiek atspoguļota ne tikai Vesta puse un tas, ka vairāk par visu viņš vēlējies saglabāt ģimeni, bet arī Kimas stāsts un tas, ka viņa bijusi tā, kura visvairāk cietusi no vīra slimības – bipolārajiem traucējumiem – un ka patiesībā viņa bijusi tā, kas cenšas saglabāt ģimenes privātumu.

Kardašjanai pietuvināti cilvēki saka, ka Vesta “melns-balts” domāšana bijusi tā, kas nosaka attiecību toni. Jau attiecību sākumā vienā no realitātes šova sērijām redzams, ka Vests izrevidē Kardašjanas skapi un liek viņai no daudzām lietām atbrīvoties. Esot jau ilgāku laiku attiecībās, Kardašjana sāka pieņemt pati savus stila lēmumus, taču tie Vestam nepatika. Viņš esot ne tikai mēģinājis ietekmēt to, kā viņa izskatās, bet arī biznesa lēmumus un pat to, ar kādiem cilvēkiem viņa veido privātas un profesionālas attiecības.

Laikā, kad saasinājās Vesta garīgās veselības problēmas, Kardašjana vairāk par visu centās viņu pasargāt no publiskās acs. Zinot, ka viņai uz katra soļa seko paparaci, 2020. gadā viņa devās uz Vaiomingu, kur tikās ar Vestu viņa rančo un lūdza viņu meklēt palīdzību, taču abi tika iemūžināti neglaimojošā situācijā automašīnā – fotogrāfijās redzams, ka viņi pārmij asus vārdus, žestikulē un Kardašjana ir izplūdusi asarās.

Kardašjanai pietuvināti cilvēki uzskata, ka abu attiecībām punktu pielika Vesta publiskie izteikumi par Kardašjanu, proti, viņu saruna par iespējamo abortu pirmās grūtniecības laikā publiskošana, Kimas mātes Krisas Dženeres nomelnošana u.c. Kardašjana savos izteikumos bija lojāla vīram, uzteica viņu kā labu tēvu, taču viņu attiecībām tās bija beigas.

Kardašjana pēc šķiršanās atklāj, ka gadiem cietusi no Vesta toksiskās attieksmes un, lai arī internets neko neaizmirst, viņa dara un turpinās darīt visu, lai bērnu acīs viņš allaž būtu labākais tēvs.

Noskaties dokumentālā seriāla kacekli!

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu