Pie skatītājiem atgriežas iemīļotās "Īstās latvju saimnieces"; ar ko pārsteigs jaunā sezona?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
Foto: LTV/Aksels Roberts Zirnis

12. oktobrī pie skatītājiem ar jaunu sezonu atgriežas raidījums “Īstās latvju saimnieces”. Arī šogad tajā piedalīsies septiņas saimnieces, pārstāvot Vidzemi, Kurzemi, Latgali un Zemgali, bet ar ko pārsteigs raidījuma astotā sezona?

Šīs sezonas dalībnieču vidū būs pa vienai saimniecei no katras iepriekšējās sezonas. Saimniecēm jau iegūta sava unikālā pieredze raidījumā, kuru tagad varēs dalīt ar citu sezonu dalībniecēm. Kopīgi piedzīvojumi vienmēr vieno! Saimnieces, kā ierasts, pārējās cienās ar trim ēdieniem un izklaidēs ar dejām, dziesmām, ekskursijām, galda spēlēm un viktorīnām. Ēdienu būs daudz, starp tiem arī pa kādam neparastam, piemēram, štovēti pildīti gurķi un kaltētu lestiņu zupa.

Pirmais raidījums būs 12. oktobrī, kur skatītāji varēs ieskatīties arhīva kadros un atsaukt atmiņā katras saimnieces iepriekšējo dalību raidījumā, pašas saimnieces atklās skatītājiem, kādas atsauksmes un kritiku nācās uzklausīt pēc piedalīšanās raidījumā “Īstās latvju saimnieces”, kādi kuriozi piedzīvoti atpazīstamības dēļ un kā pēc dalības raidījumā ir mainījusies viņu dzīve. Savukārt katrs nākamais raidījums būs veltīts vienai saimniecei un viņas rīkotajām viesībām.

Septiņas uzņēmīgās saimnieces arī šajā sezonā sacentīsies par pārējo atzinību, jo, kā ierasts, pēc viesībām viešņām būs jāvērtē namamātes spēja pārsteigt gan ar izklaidi, gan ēdienu. Saimniece, kura būs guvusi vislielāko atbalstu no pārējām, raidījuma sezonas noslēgumā saņems balvu – 1000 eiro.

Raidījums “Īstās latvju saimnieces” – no 12. oktobra ceturtdienās LTV1!

Iepazīsties ar dalībniecēm!

Raksta turpinājums
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu